Kolovoz 2017.
01.08.
31.08.

Radionice

Mesne delicije - Od predjela do deserta!
13.04.2016

Pet savršenih recepata i tehnika pripreme mesa

Mesne delicije i to od predjela do deserta. Mljac!

Radionicu vodi Andrea Cukrov, poznata blogerica koja stoji iza bloga Voće i povrće koja piše i za portal Volim meso.

Kroz premu 5 savršenih recepata ovladavamo razliučitim tehnikama pripreme mesa. Uz svaki recept radimo i prilog!

Pačja pašteta + domaći kruh

Osso Bucco +  pire

Domaći burger x 3 okusa + domaće pecivo

Mesna rolada + salata

Hrskava panceta s čokoladom

_________________________________________________________________________________________

 

Kada: 13.04.2016. / 18-20:30h

Gdje: Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb

Cijena: 350kn

Popust za prijave do 11.04.2016.  (200kn)

Popust za prijave u paru (360kn)

 

Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN broj HR5023600001101316809

Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: Put oko svijeta kroz kuhinju - MESNE DELICIJE
Poziv na broj: (OIB uplatitelja) 

U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 1 dan prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan. Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća.

 

Broj mjesta za Malu školu slastičarstva i pojedine radionice je 12 

(ukoliko nema 12 prijavljenih za Školu, radionice se dodatno popunjavaju).

 

Termine popunjavamo po redoslijedu prijave. Preporučamo da se prijavite i izvršite uplatu što prije kako bi osigurali svoje mjesto.

Rezervacija vrijedi kada primimo Vašu uplatu ili nam pošaljete potvrdu o uplati. 

Mala PIVSKA Škola
11.09.2017
Prošle radionice

Projekti

© Biotechnicon poduzetnički centar d.o.o. 2017 - sva prava pridržana
  • Centar za kulturu prehrane
  • Nazorova 18
  • HR - 10 000 Zagreb
  • +385 91 481 4466
  • +385 1 481 4463