Ideja Škole je kroz 10 tematskih radionica naučiti kako jesti i kuhati veganski dakle, bez namirnica životinjskog podrijetla. U opuštenoj atmosferi zajednički kuhamo više od 40 recepata.
Učimo kako organizirati jelovnik, kupovinu i kuhanje bez mesa te čime meso nadomjestiti i kako te zamjene pripremiti. Nikolina odgovara na sva pitanja koja ćete imati u vezi individualnih potreba, preporuka i savjeta. Pripremamo 4 recepata koji će zadovoljiti i najveće gurmane, družimo se i uživamo u pripremljenim specijalitetima!
Na radionici učimo:
kuharske tehnike i obradu namirnica biljnog podrijetla
kako zamijeniti namirnice životinjskog podrijetla
učinkovito planirati jelovnik, kupovinu i kuhanje
zanimljive recepte i kreativan pristup kuhanju
praktične savjete i trikove vege kuhanja
Pripremamo:
Fritule
Čokoladni biskvit s još čokoladnijim preljevom
Halva od mrkve
Kuglice od orašastih plodova
Polaznici radionica dobivaju diplomu i dar!
Veselimo se druženju, pripremi i uživanju u večeri :)
Kada: 14.04.2016. / 18-20:30h
Gdje: Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb
Cijena: 350kn
Popust za prijave do 12.04.2016. 50% - 175 kn
Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN broj HR5023600001101316809
Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: Vege 7.
Poziv na broj: (OIB uplatitelja)
Rezervacija vrijedi kada primimo Vašu uplatu ili nam pošaljete potvrdu o uplati. U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 1 dan prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan. Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća.
VODITELJICA:
Nikolina Plenar, veganka i učiteljica veganske kuhinje. Uz osobno iskustvo od 4 godine veganske prehrane i kuhanja, iza sebe ima i bogato iskustvo vođenja radionica vege kuhinje. Ljubav prema veganskom kuhanju rezultirala je poznavanjem svega od, izvan i između alfe & omege po pitanju veganske kuhinje. Blagdani, snack, slastice, različite svjetske kuhinje… što god poželiš, ona može pripremiti. I to izvrsno. Što je još važnije, može tebe naučiti kako to izvrsno pripremiti :)
Još uvijek ne vjeruješ u kajganu bez jaja? Izazivamo te na Školu vege kuhinje!