Travanj 2017.
01.04.
30.04.
2.
9.
Radionica
09.04.2017
Ciklus radionica
09.05.2017 do 09.04.2017
11.
Radionica
11.04.2017
12.
13.
Radionica
13.04.2017
18.
Radionica
18.04.2017
19.
Radionica
19.04.2017
20.
24.
Radionica
24.04.2017
25.
Radionica
25.04.2017
26.
Ciklus radionica
15.05.2017 do 26.04.2017
Radionica
26.04.2017
27.
Radionica
27.04.2017

Radionice

Škola kuhanja! Tema 4/6 "Crveno meso"
04.05.2016

Sve tajne pripreme crvenog mesa i najslasniji recepti!

Ideja Škole kuhanja je kroz 6 radionica naučiti

- kuharske tehnike i obradu namirnica 
- planirati jelovnik, kupovinu i kuhanje
- zanimljive recepte i kreativan pristup kuhanju
- praktične savjete i trikove 
- osnovne slastičarske recepte
- uparivati hranu i vino

 

CRVENO MESO

- Upoznavanje s vrstama crvenog mesa i osnovni odresci
- Priprema ramsteka
- Priprema umaka od junećeg buta
- Priprema njoka za prilog
- Tostiranje kruha i priprema začinjenog maslaca za ramstek

- Desert: francuska čokoladna torta bez brašna

Radionice su tematske, uz ono što je u fokusu, pripremamo priloge tako da učimo dodatne elemente npr. pravilnu pripremu rižota, izradu domaćih njoka itd. Tema slastica nije posebna tema, na svakoj radionici radimo jedan desert. Uparivati hranu i vino učimo na svakoj radionici uparivanjem vina uz glavno jelo radionice. 

 

Teme (Detaljno o svim radionicama OVDJE )

Voditeljica: Andrea Cukrov

Kada:  04.05.2016. / 18-20:30h
Gdje: Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb
Cijena:
Radionica: 350kn 
Popust za prijave do 02.05.2016. 50% (175kn)

Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN broj HR5023600001101316809

Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: Škola kuhanja 4/6
Poziv na broj: (OIB uplatitelja)

Rezervacija vrijedi kada primimo Vašu uplatu ili nam pošaljete potvrdu o uplati. U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 1 dan prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan. Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i ta

Broj mjesta za Školu kuhanja i pojedine radionice je 12 (ukoliko nema 12 prijavljenih za Školu, radionice se dodatno popunjavaju).
Termine popunjavamo po redoslijedu prijave. 

Prošle radionice

Projekti

© Biotechnicon poduzetnički centar d.o.o. 2017 - sva prava pridržana
  • Centar za kulturu prehrane
  • Nazorova 18
  • HR - 10 000 Zagreb
  • +385 91 481 4466
  • +385 1 481 4463