Ivana Orešić, poznata kao Putopisna kuharica i globalna proždrljivica, bila je i degustirala uzduž i poprijeko kugle zemaljske. Zaplovimo Sredozemljem od Portugala zemlje bakalara preko Španjolske slavne po pršutu crne svinje, Tunisa na kumin mirisnoga, Malte gdje je teško odoljeti slasnim pitama, pa sve do Sicilije najvećeg talijanskog otoka naslađih crvenih naranača.
Jelovnik:
Portugal - Bolinhos de bacalhau
Španjolska - Pan tumaca con jamon
Tunis - Brik
Malta - Pita od domaće ricotte i mladog boba
Sicilija - Domaća tjestenina aglio olio e peperoncino
Svi polaznici dobivaju dar: Diplomu i recepte!
Kada: 19.04.2016., utorak / 18-20:30h
Gdje: Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb
Rezervacije: info@kulturaprehrane.hr ili 091 481 44 66
Cijena: Cijena za dvosatnu radionicu je 200kn
Popust: 10% za uplate do 17.04.2016. (180kn)
15% za dvije kupljene radionice (306kn)
Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN broj HR5023600001101316809
Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: Put oko svijeta kroz kuhinju - SREDOZEMLJE
Poziv na broj: (OIB uplatitelja)
U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 1 dan prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan. Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća.
Veselimo se druženju i kuhanju :)