Otiskujemo se na gastro putovanje kroz svjetske kuhinje put Japana! Putovali smo već u Japan sa starim prijateljima iz trgovine japanskim specijalitetima Destinatio Tokyo! Zbog velikog interesa za japansku kuhinju nastala je ideja uvođenja makrobiotskih jela: MAKROBIOTSKI VEGE SUSHI & DASHIMAKI TAMAGO (KLASIČNI).
Kuha nam dragi Shin Ayukawa, jedan od dvojice vlasnika dućana. Shin i njegov partner, Antonio Jerković (Toni), nakon života i rada u Tokyu i New York-u, odlučili su se na hrvatsku avanturu.
Uočivši „rupu“ u ponudi hrvatske metropole, otvaraju dućan s japanskim prehrambenim namirnicama i drugim japanskim proizvodima kako bi hrvatima približili zemlju izlazećeg sunca kroz kulturu i kulturu prehrane. Surađuju s Hrvatsko-japanskim društvom, Veleposlanstvom Japana u RH i aktivni su u različitim projektima povezanim s Japanom. Poznati su i kao naši partneri na kulinarskim radionicama Tokyo Tuesday :)
Putujemo u Japan kroz priču, kuhanje i uživanje u hrani!
Shin & Toni nas uče spremati:
MAKROBIOTSKI VEGE SUSHI
DASHIMAKI TAMAGO (KLASIČNI).
Svi polaznici dobivaju dar:
diplomu, recepte i 15% popusta* u trgovini Destinatio Tokyo!
Kada: 10.05.2016., utorak / 18-20:30h
Gdje: Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb
Rezervacije: info@kulturaprehrane.hr ili 091 481 44 66
Cijena: Cijena za dvosatnu radionicu je 200kn
Popust: 10% za uplate do 08.05.2016. (180kn)
15% za dvije kupljene radionice (306kn)
Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN broj HR5023600001101316809
Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: Put oko svijeta kroz kuhinju - JAPAN
Poziv na broj: (OIB uplatitelja)
U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 1 dan prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan. Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća.
*Popust je potrebno iskoristiti u roku 2 tjedna nakon održavanja radionice.
Veselimo se druženju i kuhanju :)