Lipanj 2023.
01.06.
30.06.
Ciklus radionica
Svakodnevno
Ciklus radionica
Svakodnevno
2.
Ciklus radionica
02.06.2023 do 04.06.2023
Radionica
02.06.2023
3.
Ciklus radionica
02.06.2023 do 04.06.2023
Radionica
03.06.2023
Radionica
03.06.2023
4.
Ciklus radionica
02.06.2023 do 04.06.2023
7.
Radionica
07.06.2023
9.
Radionica
09.06.2023
10.
Radionica
10.06.2023
Radionica
10.06.2023
14.
Radionica
14.06.2023
17.
Radionica
17.06.2023
19.
Radionica
19.06.2023
23.
Radionica
23.06.2023
26.
Radionica
26.06.2023
28.
Radionica
28.06.2023
Poklon bon

Radionice

Put oko svijeta kroz kuhinju: Japan -
10.05.2016 do 10.04.2016

Okusi Japan iz prve ruke! Kulinarska radionica sa stručnjakom japanske kuhinje

Otiskujemo se na gastro putovanje kroz svjetske kuhinje put  Japana! Putovali smo već u Japan sa starim prijateljima iz trgovine japanskim specijalitetima Destinatio Tokyo! Zbog velikog interesa za japansku kuhinju nastala je ideja  uvođenja makrobiotskih jela: MAKROBIOTSKI VEGE SUSHI & DASHIMAKI TAMAGO (KLASIČNI). 

Kuha nam dragi Shin Ayukawa, jedan od dvojice vlasnika dućana. Shin i njegov partner, Antonio Jerković (Toni), nakon života i rada u Tokyu i New York-u, odlučili su se na hrvatsku avanturu.

Uočivši „rupu“ u ponudi hrvatske metropole, otvaraju dućan s japanskim prehrambenim namirnicama i drugim japanskim  proizvodima kako bi hrvatima približili zemlju izlazećeg sunca kroz kulturu i kulturu prehrane. Surađuju s  Hrvatsko-japanskim društvom, Veleposlanstvom Japana u RH i aktivni su u različitim projektima povezanim s Japanom. Poznati su i kao naši partneri na kulinarskim radionicama Tokyo Tuesday :)  

Putujemo u Japan kroz priču, kuhanje i uživanje u hrani!

Shin & Toni nas uče spremati:

MAKROBIOTSKI VEGE SUSHI

DASHIMAKI TAMAGO (KLASIČNI). 

Svi polaznici dobivaju dar:

diplomu, recepte i 15% popusta* u trgovini Destinatio Tokyo!


Kada: 10.05.2016., utorak / 18-20:30h

Gdje: Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb

Rezervacije: info@kulturaprehrane.hr  ili  091 481 44 66

Cijena: Cijena za dvosatnu radionicu je 200kn

Popust: 10% za uplate do 08.05.2016. (180kn) 

              15% za dvije kupljene radionice (306kn)

Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN broj HR5023600001101316809

Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: Put oko svijeta kroz kuhinju - JAPAN
Poziv na broj: (OIB uplatitelja) 

U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 1 dan prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan. Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća.

*Popust je potrebno iskoristiti u roku 2 tjedna nakon održavanja radionice.

Veselimo se druženju i kuhanju :)

WSET Level 2 Award in Wines
02.06.2023 do 04.06.2023
Prošle radionice