Studeni 2017.
01.11.
30.11.
8.
Radionica
08.11.2017
10.
Ciklus radionica
10.11.2017 do 12.11.2017
12.
Ciklus radionica
10.11.2017 do 12.11.2017
14.
20.
Radionica
20.11.2017
22.
27.
Radionica
27.11.2017
29.
Radionica
29.11.2017

Radionice

Obilježavanje svjetskog dana celijakije
16.05.2016

Udruga CeliVita-život s celijakijom u Centru za kulturu prehrane

Raspored događanja:

13 h                        Okupljanje

14-15 h                  Predavanja:

                               Priprema/dekontaminacija kuhinje (CeliVita)

                               Pravilan odabir namirnica za pripremu striktno bezglutenskog obroka (CeliVita)

                               Planiranje pravilno izbalansiranog jelovnika za oboljele (nutricionisti)

                               Upoznajmo „Katin kruh bez glutena“ by Katarina Komarica

15-17 h: Nutricionističke radionice

 ili

15-17 h: Kuharska radionica:

•             Bijeli kruh             

•             Integralni kruh sa sjemenkama i miješanim brašnom

•             Pizza

•             Prutići od brzog lisnatog tijesta

•             Izrada kora za lazanje

•             Pita s jabukama

•             Keksi sa sjemenkama i bademom

16:30-17:30h       Savjetovanje od strane liječnika pedijatara-gastroenterologa

Klinike za dječje bolesti Zagreb

17-18 h Predavanja:

                               Priprema/dekontaminacija kuhinje (CeliVita)

                               Pravilan odabir namirnica za pripremu striktno bezglutenskog obroka (CeliVita)

                               Planiranje pravilno izbalansiranog jelovnika za oboljele (nutricionisti)

18-20 h                  Nutricionističke radionice

ili

18-20 h Kuharska radionica

•             Bijeli kruh             

•             Integralni kruh sa sjemenkama i miješanim brašnom

•             Pizza

•             Prutići od brzog lisnatog tijesta

•             Izrada kora za lazanje

•             Pita s jabukama

•             Keksi sa sjemenkama i bademom

Molimo da sudjelovanje na predavanjima i/ili radionicama, radi ograničenog broja mjesta, obavezno prijavite na mail: zivotscelijakijom@gmail.com uz naznaku imena i prezimena, godine rođenja, broja osoba koje prijavljujete, u kojem svojstvu dolaze prijavljene osobe (oboljeli, članovi obitelji…), te za koji termin i koju radionicu se prijavljujete (samo predavanje, samo radionica ili predavanje s kuharskom ili nutricionističkom radionicom).

 

Termini predavanja za koje primamo prijave:

1.       Termin 14-15 sati

2.       Termin 17-18 sati

 

Termini kuharske radionice za koje primamo prijave:

1.       Termin 15-17 sati

2.       Termin 18-20 sati

 

Termini nutricionističke radionice za koje primamo prijave:

1.       Termin 15-17 sati

2.       Termin 18-20 sati

 

NAPOMENA:

Predavanja i radionice namijenjene su svim osobama oboljelim od celijakije i članovima njihove obitelji, oboljelima od alergije na pšenicu i intolerancije na gluten. Djeca su dobrodošla prisustvovati na za njih prilagođenim sadržajima u okviru nutricionističkih radionica.

 

ULAZ NA PREDAVANJA I RADIONICE JE BESPLATAN!

Mala PIVSKA Škola
20.11.2017
Prošle radionice

Projekti

© Biotechnicon poduzetnički centar d.o.o. 2017 - sva prava pridržana
  • Centar za kulturu prehrane
  • Nazorova 18
  • HR - 10 000 Zagreb
  • +385 91 481 4466
  • +385 1 481 4463