Svibanj 2019.
01.05.
31.05.
4.
Ciklus radionica
04.05.2019 do 11.05.2019
5.
Ciklus radionica
04.05.2019 do 11.05.2019
Radionica
05.05.2019
7.
Ciklus radionica
04.05.2019 do 11.05.2019
8.
Ciklus radionica
04.05.2019 do 11.05.2019
11.
Ciklus radionica
04.05.2019 do 11.05.2019
Radionica
11.05.2019
12.
13.
Radionica
13.05.2019
15.
Radionica
15.05.2019
17.
Ciklus radionica
17.05.2019 do 19.05.2019
18.
Ciklus radionica
17.05.2019 do 19.05.2019
Radionica
18.05.2019
19.
Ciklus radionica
17.05.2019 do 19.05.2019
20.
Radionica
20.05.2019
25.
26.
Radionica
26.05.2019
27.
Radionica
27.05.2019
Poklon bon

Radionice

Obilježavanje svjetskog dana celijakije
16.05.2016

Udruga CeliVita-život s celijakijom u Centru za kulturu prehrane

Raspored događanja:

13 h                        Okupljanje

14-15 h                  Predavanja:

                               Priprema/dekontaminacija kuhinje (CeliVita)

                               Pravilan odabir namirnica za pripremu striktno bezglutenskog obroka (CeliVita)

                               Planiranje pravilno izbalansiranog jelovnika za oboljele (nutricionisti)

                               Upoznajmo „Katin kruh bez glutena“ by Katarina Komarica

15-17 h: Nutricionističke radionice

 ili

15-17 h: Kuharska radionica:

•             Bijeli kruh             

•             Integralni kruh sa sjemenkama i miješanim brašnom

•             Pizza

•             Prutići od brzog lisnatog tijesta

•             Izrada kora za lazanje

•             Pita s jabukama

•             Keksi sa sjemenkama i bademom

16:30-17:30h       Savjetovanje od strane liječnika pedijatara-gastroenterologa

Klinike za dječje bolesti Zagreb

17-18 h Predavanja:

                               Priprema/dekontaminacija kuhinje (CeliVita)

                               Pravilan odabir namirnica za pripremu striktno bezglutenskog obroka (CeliVita)

                               Planiranje pravilno izbalansiranog jelovnika za oboljele (nutricionisti)

18-20 h                  Nutricionističke radionice

ili

18-20 h Kuharska radionica

•             Bijeli kruh             

•             Integralni kruh sa sjemenkama i miješanim brašnom

•             Pizza

•             Prutići od brzog lisnatog tijesta

•             Izrada kora za lazanje

•             Pita s jabukama

•             Keksi sa sjemenkama i bademom

Molimo da sudjelovanje na predavanjima i/ili radionicama, radi ograničenog broja mjesta, obavezno prijavite na mail: zivotscelijakijom@gmail.com uz naznaku imena i prezimena, godine rođenja, broja osoba koje prijavljujete, u kojem svojstvu dolaze prijavljene osobe (oboljeli, članovi obitelji…), te za koji termin i koju radionicu se prijavljujete (samo predavanje, samo radionica ili predavanje s kuharskom ili nutricionističkom radionicom).

 

Termini predavanja za koje primamo prijave:

1.       Termin 14-15 sati

2.       Termin 17-18 sati

 

Termini kuharske radionice za koje primamo prijave:

1.       Termin 15-17 sati

2.       Termin 18-20 sati

 

Termini nutricionističke radionice za koje primamo prijave:

1.       Termin 15-17 sati

2.       Termin 18-20 sati

 

NAPOMENA:

Predavanja i radionice namijenjene su svim osobama oboljelim od celijakije i članovima njihove obitelji, oboljelima od alergije na pšenicu i intolerancije na gluten. Djeca su dobrodošla prisustvovati na za njih prilagođenim sadržajima u okviru nutricionističkih radionica.

 

ULAZ NA PREDAVANJA I RADIONICE JE BESPLATAN!

Prošle radionice

Projekti

© Biotechnicon poduzetnički centar d.o.o. 2019 - sva prava pridržana
  • Centar za kulturu prehrane
  • Nazorova 18
  • HR - 10 000 Zagreb
  • +385 91 481 4466