Srpanj 2017.
01.07.
31.07.
8.
11.
Radionica
11.07.2017
12.
Radionica
12.07.2017
13.
16.

Radionice

Obilježavanje svjetskog dana celijakije
16.05.2016

Udruga CeliVita-život s celijakijom u Centru za kulturu prehrane

Raspored događanja:

13 h                        Okupljanje

14-15 h                  Predavanja:

                               Priprema/dekontaminacija kuhinje (CeliVita)

                               Pravilan odabir namirnica za pripremu striktno bezglutenskog obroka (CeliVita)

                               Planiranje pravilno izbalansiranog jelovnika za oboljele (nutricionisti)

                               Upoznajmo „Katin kruh bez glutena“ by Katarina Komarica

15-17 h: Nutricionističke radionice

 ili

15-17 h: Kuharska radionica:

•             Bijeli kruh             

•             Integralni kruh sa sjemenkama i miješanim brašnom

•             Pizza

•             Prutići od brzog lisnatog tijesta

•             Izrada kora za lazanje

•             Pita s jabukama

•             Keksi sa sjemenkama i bademom

16:30-17:30h       Savjetovanje od strane liječnika pedijatara-gastroenterologa

Klinike za dječje bolesti Zagreb

17-18 h Predavanja:

                               Priprema/dekontaminacija kuhinje (CeliVita)

                               Pravilan odabir namirnica za pripremu striktno bezglutenskog obroka (CeliVita)

                               Planiranje pravilno izbalansiranog jelovnika za oboljele (nutricionisti)

18-20 h                  Nutricionističke radionice

ili

18-20 h Kuharska radionica

•             Bijeli kruh             

•             Integralni kruh sa sjemenkama i miješanim brašnom

•             Pizza

•             Prutići od brzog lisnatog tijesta

•             Izrada kora za lazanje

•             Pita s jabukama

•             Keksi sa sjemenkama i bademom

Molimo da sudjelovanje na predavanjima i/ili radionicama, radi ograničenog broja mjesta, obavezno prijavite na mail: zivotscelijakijom@gmail.com uz naznaku imena i prezimena, godine rođenja, broja osoba koje prijavljujete, u kojem svojstvu dolaze prijavljene osobe (oboljeli, članovi obitelji…), te za koji termin i koju radionicu se prijavljujete (samo predavanje, samo radionica ili predavanje s kuharskom ili nutricionističkom radionicom).

 

Termini predavanja za koje primamo prijave:

1.       Termin 14-15 sati

2.       Termin 17-18 sati

 

Termini kuharske radionice za koje primamo prijave:

1.       Termin 15-17 sati

2.       Termin 18-20 sati

 

Termini nutricionističke radionice za koje primamo prijave:

1.       Termin 15-17 sati

2.       Termin 18-20 sati

 

NAPOMENA:

Predavanja i radionice namijenjene su svim osobama oboljelim od celijakije i članovima njihove obitelji, oboljelima od alergije na pšenicu i intolerancije na gluten. Djeca su dobrodošla prisustvovati na za njih prilagođenim sadržajima u okviru nutricionističkih radionica.

 

ULAZ NA PREDAVANJA I RADIONICE JE BESPLATAN!

Prošle radionice

Projekti

© Biotechnicon poduzetnički centar d.o.o. 2017 - sva prava pridržana
  • Centar za kulturu prehrane
  • Nazorova 18
  • HR - 10 000 Zagreb
  • +385 91 481 4466
  • +385 1 481 4463