Listopad 2020.
01.10.
31.10.
Ciklus radionica
Svakodnevno
6.
Ciklus radionica
13.08.2020 do 07.10.2020
7.
Ciklus radionica
13.08.2020 do 07.10.2020
8.
Radionica
08.10.2020
9.
Ciklus radionica
09.10.2020 do 30.10.2020
10.
Ciklus radionica
09.10.2020 do 30.10.2020
Radionica
10.10.2020
12.
Ciklus radionica
09.10.2020 do 30.10.2020
Radionica
12.10.2020
13.
Ciklus radionica
09.10.2020 do 30.10.2020
Radionica
13.10.2020
14.
Ciklus radionica
09.10.2020 do 30.10.2020
15.
Ciklus radionica
09.10.2020 do 30.10.2020
Radionica
15.10.2020
17.
Ciklus radionica
09.10.2020 do 30.10.2020
19.
Ciklus radionica
09.10.2020 do 30.10.2020
Radionica
19.10.2020
20.
Ciklus radionica
09.10.2020 do 30.10.2020
21.
Ciklus radionica
09.10.2020 do 30.10.2020
Radionica
21.10.2020
22.
Ciklus radionica
09.10.2020 do 30.10.2020
23.
Ciklus radionica
09.10.2020 do 30.10.2020
Ciklus radionica
23.10.2020 do 27.09.2020
26.
Ciklus radionica
09.10.2020 do 30.10.2020
Radionica
26.10.2020
27.
Ciklus radionica
09.10.2020 do 30.10.2020
28.
Ciklus radionica
09.10.2020 do 30.10.2020
Radionica
28.10.2020
29.
Ciklus radionica
09.10.2020 do 30.10.2020
30.
Ciklus radionica
09.10.2020 do 30.10.2020
31.
Radionica
31.10.2020
Poklon bon

Radionice

Obilježavanje svjetskog dana celijakije
16.05.2016

Udruga CeliVita-život s celijakijom u Centru za kulturu prehrane

Raspored događanja:

13 h                        Okupljanje

14-15 h                  Predavanja:

                               Priprema/dekontaminacija kuhinje (CeliVita)

                               Pravilan odabir namirnica za pripremu striktno bezglutenskog obroka (CeliVita)

                               Planiranje pravilno izbalansiranog jelovnika za oboljele (nutricionisti)

                               Upoznajmo „Katin kruh bez glutena“ by Katarina Komarica

15-17 h: Nutricionističke radionice

 ili

15-17 h: Kuharska radionica:

•             Bijeli kruh             

•             Integralni kruh sa sjemenkama i miješanim brašnom

•             Pizza

•             Prutići od brzog lisnatog tijesta

•             Izrada kora za lazanje

•             Pita s jabukama

•             Keksi sa sjemenkama i bademom

16:30-17:30h       Savjetovanje od strane liječnika pedijatara-gastroenterologa

Klinike za dječje bolesti Zagreb

17-18 h Predavanja:

                               Priprema/dekontaminacija kuhinje (CeliVita)

                               Pravilan odabir namirnica za pripremu striktno bezglutenskog obroka (CeliVita)

                               Planiranje pravilno izbalansiranog jelovnika za oboljele (nutricionisti)

18-20 h                  Nutricionističke radionice

ili

18-20 h Kuharska radionica

•             Bijeli kruh             

•             Integralni kruh sa sjemenkama i miješanim brašnom

•             Pizza

•             Prutići od brzog lisnatog tijesta

•             Izrada kora za lazanje

•             Pita s jabukama

•             Keksi sa sjemenkama i bademom

Molimo da sudjelovanje na predavanjima i/ili radionicama, radi ograničenog broja mjesta, obavezno prijavite na mail: zivotscelijakijom@gmail.com uz naznaku imena i prezimena, godine rođenja, broja osoba koje prijavljujete, u kojem svojstvu dolaze prijavljene osobe (oboljeli, članovi obitelji…), te za koji termin i koju radionicu se prijavljujete (samo predavanje, samo radionica ili predavanje s kuharskom ili nutricionističkom radionicom).

 

Termini predavanja za koje primamo prijave:

1.       Termin 14-15 sati

2.       Termin 17-18 sati

 

Termini kuharske radionice za koje primamo prijave:

1.       Termin 15-17 sati

2.       Termin 18-20 sati

 

Termini nutricionističke radionice za koje primamo prijave:

1.       Termin 15-17 sati

2.       Termin 18-20 sati

 

NAPOMENA:

Predavanja i radionice namijenjene su svim osobama oboljelim od celijakije i članovima njihove obitelji, oboljelima od alergije na pšenicu i intolerancije na gluten. Djeca su dobrodošla prisustvovati na za njih prilagođenim sadržajima u okviru nutricionističkih radionica.

 

ULAZ NA PREDAVANJA I RADIONICE JE BESPLATAN!

Mala škola PIVA
26.10.2020
Prošle radionice

Projekti

© Biotechnicon poduzetnički centar d.o.o. 2020 - sva prava pridržana
  • Centar za kulturu prehrane
  • Nazorova 18
  • HR - 10 000 Zagreb
  • +385 91 481 4466