Studeni 2018.
01.11.
30.11.
5.
Radionica
05.11.2018
7.
Radionica
07.11.2018
12.
Radionica
12.11.2018
15.
Radionica
15.11.2018
19.
Radionica
19.11.2018
24.
25.
Radionica
25.11.2018
26.
Radionica
26.11.2018
Poklon bon

Radionice

Škola kuhanja! Tema 6/6 "Domaći kruh i namazi: slatki i slani"
16.06.2016

Sve tajne pripreme domaćeg kruha i namaza!

Ideja Škole kuhanja je kroz 6 radionica naučiti

- kuharske tehnike i obradu namirnica 
- planirati jelovnik, kupovinu i kuhanje
- zanimljive recepte i kreativan pristup kuhanju
- praktične savjete i trikove 
- osnovne slastičarske recepte
- uparivati hranu i vino

DOMAĆI KRUH  NAMAZI:

Grisini * focacca 
 
doda kruh * pita kruh
 
humus * tapenada * riblja pašteta 
 
namaz od lješnjaka * speculatious namaz
Grisini * focacca 
 
doda kruh * pita kruh
 
humus * tapenada * riblja pašteta 
 
namaz od lješnjaka * speculatious namaz
Grisini * focacca 
 
doda kruh * pita kruh
 
humus * tapenada * riblja pašteta 
 
namaz od lješnjaka * speculatious namaz

Grisini * Focacca

 

Doda kruh * Pita kruh

 

HumMus * Tapenada * Riblja pašteta

 

Namaz od lješnjaka * Speculatious namaz

 
Radionice su tematske, uz ono što je u fokusu, pripremamo priloge tako da učimo dodatne elemente npr. pravilnu pripremu rižota, izradu domaćih njoka itd. Tema slastica nije posebna tema, na svakoj radionici radimo jedan desert. Uparivati hranu i vino učimo na svakoj radionici uparivanjem vina uz glavno jelo radionice. 

 

Teme (Detaljno o svim radionicama OVDJE )

Voditeljica: Andrea Cukrov

Kada:  16.06.2016. / 18-20:30h
Gdje: Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb
Cijena:
Radionica: 350kn 
Popust za prijave do 14.06.2016. 50% (175kn)

Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN broj HR5023600001101316809

Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: Škola kuhanja 6/6
Poziv na broj: (OIB uplatitelja)

Rezervacija vrijedi kada primimo Vašu uplatu ili nam pošaljete potvrdu o uplati. U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 1 dan prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan. Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i ta

Broj mjesta za Školu kuhanja i pojedine radionice je 12 (ukoliko nema 12 prijavljenih za Školu, radionice se dodatno popunjavaju).
Termine popunjavamo po redoslijedu prijave. 

Škola Kuhanja 2.
15.11.2018
Talijanske slastice
19.11.2018
Prošle radionice

Projekti

© Biotechnicon poduzetnički centar d.o.o. 2018 - sva prava pridržana
  • Centar za kulturu prehrane
  • Nazorova 18
  • HR - 10 000 Zagreb
  • +385 91 481 4466
  • +385 1 481 4463