Vučena tijesta jedan su od najvećih izazova kada su u pitanju tijesta. Kupovne kore su "ziher" i uvijek nadohvat ruke, ali domaće tijesto je sasvim nešto drugo i bureci, pite i štrudle od domaćih kora su svemirski fine i nemjerljive s onima napravljenim u kupovnim korama.
Ako ste imali bake, majke, tete ili koga god - znate to. Ili ste barem bili u planinarskom domu i probali (ako ne, brzo na Sljeme!).
Na radionici ovladavamo ovom drevnom vještinom izrade domaćeg vučenog tijesta. Radit ćemo usporedno ručno i s kuhinjskim robotom Kenwood kako bismo vidjetli razlike u tehnici, rezultatima, vremenu i drugom.
Što ćemo raditi, jesti i kući ponijeti (ako štogod ostane)
Burek (meso)
Pita sirnica (sir)
Pita krumpiruša
Štrudla slatka višnja
Štrudla slatka jabuke
Radionica se realizira u suradnji s Kenwood Hrvatska.
Svi polaznici dobivaju dar: Diplomu i recepte!
Informacije
Voditelji: Anja Bajt / Tanja Pastuović Klaić / Anita Kozina
Kada: 6.2.2020. / 18-20:30h
Gdje: Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb
Rezervacije: Za rezervaciju je potrebno poslati mail s potvrdom uplate na info@kulturaprehrane.hr
Cijena: Cijena za radionicu je 550kn
Popust: 45% za uplate do 3 dana prije (300kn)
50% za dvije kupljene radionice (550kn)*
*dvije osobe na istoj radionici ili jedna osoba više radionica
Podaci za uplatu
Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN HR1023600001501932088
Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: NAZIV RADIONICE
Poziv na broj: (OIB uplatitelja)
Važne napomene
Termine popunjavamo po redoslijedu prijave.
Preporučamo da se prijavite i izvršite uplatu što prije kako bi osigurali svoje mjesto.
Za rezervaciju je potrebno poslati mail s potvrdom uplate na info@kulturaprehrane.hr
U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 3 dana prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan.
Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća ili se može iskoristiti za drugu radionicu.
Veselimo se druženju!