Travanj 2017.
01.04.
30.04.
2.
9.
Radionica
09.04.2017
Ciklus radionica
09.05.2017 do 09.04.2017
11.
Radionica
11.04.2017
12.
13.
Radionica
13.04.2017
18.
Radionica
18.04.2017
19.
Radionica
19.04.2017
20.
24.
Radionica
24.04.2017
25.
Radionica
25.04.2017
26.
Ciklus radionica
15.05.2017 do 26.04.2017
Radionica
26.04.2017
27.
Radionica
27.04.2017

Radionice

Mala škola slastičarstva - UBRZANI JEDNODNEVNI TEČAJ
25.06.2016

Za sve koji nemaju vremena pohađati 10 radionica ;)

Na  radionici učimo raditi 12 recepata kroz koje prolazimo sve teme osnova slastičarstva koje su sadržane u Maloj školi slastičarstva. Voditeljica je Anja Bajt, velika zaljubljenica u slastičarstvo koja svoje umijeće prenosi na poznatom gastroblogu Sweetheart. Vodila je nebrojeno mnogo radionica u okviru Centra za kulturu prehrane, Festivala Slatki gušti te na različitim drugim gastro - manifestacijama. 

TEME

Osnovni biskviti

Osnovne kreme

Božićni keksići

Osnovna prhka tijesta

Osnovna dizana tijesta

Zdravije slastice

Vučena tijesta

 

RECEPTI 

sacher biskvit

joconde biskvit

čokoladni ganache

slastičarska krema

voće (dekoracija, posluživanje)

dizana (orehnjača/makovnjača)

vučena (štrudla: sir/jabuke)

zdravi čokoladni mousse i edukacija o zamjenama za brašno i šećer

prhko tijesto za pitu i keksiće

keksi s komadićima čokolade (osnovno tijesto za kekse)

nadjev za pitu: lemon curd (krema od limuna) + meringue

nadjev za prhke keksiće: marmelada

_________________________________________________________________________________________

 

Kada: 25.06.2016. / 1. dio 10-13h / pauza za ručak / 2. dio 14-17h 

Gdje: Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb

Cijena: 3500kn /  Popust 50% za prijave do 04.06.2016.  (1750kn)

 

Polaznici radionica dobivaju dar:

diplomu, recepte,

10% popusta na proizvode Mini mljekare Veronika*

Veronika delikatese trgovinama 

 

 

Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN broj HR5023600001101316809

Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: Put oko svijeta kroz kuhinju - Mala škola slastičarstva BRZA
Poziv na broj: (OIB uplatitelja) 

U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 1 dan prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan. Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća.

  *popust je potrebno iskoristiti unutar 14 dana od termina radionice.

**popust je potrebno iskoristiti do kraja 2016.

 

Broj mjesta za Malu školu slastičarstva i pojedine radionice je 12 

(ukoliko nema 12 prijavljenih za Školu, radionice se dodatno popunjavaju).

 

Termine popunjavamo po redoslijedu prijave. Preporučamo da se prijavite i izvršite uplatu što prije kako bi osigurali svoje mjesto.

Rezervacija vrijedi kada primimo Vašu uplatu ili nam pošaljete potvrdu o uplati. 

 

PARTNER:

 

Mini mljekara Veronika

Za slasne slastice treba puno mliječnih proizvoda! Slasno domaće mlijeko, maslac, sir i vrhnje  u potpunosti proizvedene od svježeg mlijeka i maslac od najfinijeg vrhnja, pobrinula se Mini mljekara Veronika – pravi primjer tradicionalne mljekare iz hrvatskog Zagorja. Kada okusite Veronika proizvode sjetite se djetinjstva, kad su maslac i mlijeko stvarno imali okus maslaca i mlijeka. Mmmmmm! Veronikini mliječni proizvodi dostupni su na placevima u Zagrebu i u Veronika delikatese trgovinama.

 

Prošle radionice

Projekti

© Biotechnicon poduzetnički centar d.o.o. 2017 - sva prava pridržana
  • Centar za kulturu prehrane
  • Nazorova 18
  • HR - 10 000 Zagreb
  • +385 91 481 4466
  • +385 1 481 4463