Veljača 2020.
01.02.
29.02.
6.
10.
Radionica
10.02.2020
13.
Radionica
13.02.2020
16.
Radionica
16.02.2020
17.
Radionica
17.02.2020
20.
Radionica
20.02.2020
22.
23.
24.
Radionica
24.02.2020
26.
Radionica
26.02.2020
27.
Radionica
27.02.2020
29.
Ciklus radionica
29.02.2020 do 01.03.2020
Poklon bon

Radionice

SUSHI x 3 - FUTOMAKI - HOSOMAKI - URAMAKI
28.02.2020

Putujemo u Japan kroz priču, kuhanje i uživanje u hrani sa majstorima sushija! 

Pripremamo 3 vrste SUSHIJA

FUTOMAKI - HOSOMAKI - URAMAKI

Svi polaznici dobivaju dar: diplomu &  recepte!

 

   Svi polaznici dobivaju dar: Diplomu i recepte!

 

Informacije

          Voditelji: Tatjana Švonja

            Kada: 28.2.2020. / 18-20:30h

            Gdje: Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb

 

Rezervacije: Za rezervaciju je potrebno poslati mail s potvrdom uplate na info@kulturaprehrane.hr

 

Cijena: Cijena za radionicu  je 550kn

Popust:  45% za uplate do 3 dana prije (300kn) 

              50% za dvije kupljene radionice (550kn)* 

              *dvije osobe na istoj radionici ili jedna osoba više radionica 

 

Podaci za uplatu
 

Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN HR1023600001501932088
Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: NAZIV RADIONICE
Poziv na broj: (OIB uplatitelja)

 

Važne napomene
 

Termine popunjavamo po redoslijedu prijave.

Preporučamo da se prijavite i izvršite uplatu što prije kako bi osigurali svoje mjesto.

Za rezervaciju je potrebno poslati mail s potvrdom uplate na info@kulturaprehrane.hr

U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 3 dana prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan.

Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća ili se može iskoristiti za drugu radionicu.

Veselimo se druženju!

Mala škola GINA
17.02.2020
Prošle radionice

Projekti

© Biotechnicon poduzetnički centar d.o.o. 2020 - sva prava pridržana
  • Centar za kulturu prehrane
  • Nazorova 18
  • HR - 10 000 Zagreb
  • +385 91 481 4466