Studeni 2017.
01.11.
30.11.
8.
Radionica
08.11.2017
10.
Ciklus radionica
10.11.2017 do 12.11.2017
12.
Ciklus radionica
10.11.2017 do 12.11.2017
14.
20.
Radionica
20.11.2017
22.
27.
Radionica
27.11.2017
29.
Radionica
29.11.2017

Radionice

Mesne delicije - Od predjela do deserta!
29.06.2016

Pet savršenih recepata i tehnika pripreme mesa

Mesne delicije i to od predjela do deserta. Mljac!

Radionicu vodi Andrea Cukrov, poznata blogerica koja stoji iza bloga Voće i povrće koja piše i za portal Volim meso.

Kroz premu 5 savršenih recepata ovladavamo razliučitim tehnikama pripreme mesa. Uz svaki recept radimo i prilog!

Pačja pašteta + domaći kruh

Osso Bucco +  pire

Domaći burger x 3 okusa + domaće pecivo

Mesna rolada + salata

Hrskava panceta s čokoladom

_________________________________________________________________________________________

 

Kada: 29.06.2016. / 18-20:30h

Gdje: Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb

Cijena: 350kn

Popust za prijave do 27.06.2016.  (200kn)

Popust za prijave u paru (360kn)

 

Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN broj HR5023600001101316809

Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: Put oko svijeta kroz kuhinju - MESNE DELICIJE
Poziv na broj: (OIB uplatitelja) 

U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 1 dan prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan. Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća.

 

Broj mjesta za Malu školu slastičarstva i pojedine radionice je 12 

(ukoliko nema 12 prijavljenih za Školu, radionice se dodatno popunjavaju).

 

Termine popunjavamo po redoslijedu prijave. Preporučamo da se prijavite i izvršite uplatu što prije kako bi osigurali svoje mjesto.

Rezervacija vrijedi kada primimo Vašu uplatu ili nam pošaljete potvrdu o uplati. 

Mala PIVSKA Škola
20.11.2017
Prošle radionice

Projekti

© Biotechnicon poduzetnički centar d.o.o. 2017 - sva prava pridržana
  • Centar za kulturu prehrane
  • Nazorova 18
  • HR - 10 000 Zagreb
  • +385 91 481 4466
  • +385 1 481 4463