Siječanj 2021.
01.01.
31.01.
Ciklus radionica
Svakodnevno
11.
Radionica
11.01.2021
13.
Radionica
13.01.2021
17.
Radionica
17.01.2021
18.
Radionica
18.01.2021
24.
Radionica
24.01.2021
25.
Radionica
25.01.2021
27.
Radionica
27.01.2021
28.
Radionica
28.01.2021
29.
Ciklus radionica
29.01.2021 do 31.01.2021
31.
Ciklus radionica
29.01.2021 do 31.01.2021
Poklon bon

Radionice

Mala škola VISKIJA
16.03.2020
 
Mala škola viskija za sve ljubitelje i one koji žele svoju ljubav oplemeniti znanjem i razumijevanjem ovog fascinantnog pića.
 
Na radionici kroz predavanje i vošenu degustaciju prolazite američki viski, koja je razlika između rye-a, bourbon-a i Tennessee whiskey-a. Koja je razlika između kukuruza, raži i ječma,  i što je točno Lincoln County Process.
 
 
Na sva dodatna pitanja odgovorit će voditelj Filip Pleteš koji sa svojih 13 godina iskustva u ugostiteljstvu i mnogo edukacija ne temu viskija, sparivanja hrane i viskija te rada u području brand managementa za jednu viski priču, a to znači da ga posao dovodi u mnoge barove, restorane i gastro mjesta gdje uči druge i od drugih o svim licima viskija - od uživanja do primjene u kulinarstvu.
 
Na radionici degustirate i učite o:
 
Jack Daniels Tennessee Honey
Jack Daniels Old Number 7
Gentleman Jack
Woodford Reserve Bourbon
Woodford Reserve Rye
 

Uz radionicu i degustaciju svih ginova i spravljenih koktela, svi polaznici dobivaju diplomu!

 

Informacije

          Voditelji:  Filip Pleteš

            Kada: 16.3.2020. / 18-20:30h

            Gdje: Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb

 

Rezervacije: Za rezervaciju je potrebno poslati mail s potvrdom uplate na info@kulturaprehrane.hr

 

Cijena: Cijena za radionicu  je 550kn

Popust:  45% za uplate do 3 dana prije (300kn) 

              50% za dvije kupljene radionice (550kn)* 

              *dvije osobe na istoj radionici ili jedna osoba više radionica 

 

Podaci za uplatu
 

Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN HR1023600001501932088
Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: NAZIV RADIONICE
Poziv na broj: (OIB uplatitelja)

 

Važne napomene
 

Termine popunjavamo po redoslijedu prijave.

Preporučamo da se prijavite i izvršite uplatu što prije kako bi osigurali svoje mjesto.

Za rezervaciju je potrebno poslati mail s potvrdom uplate na info@kulturaprehrane.hr

U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 3 dana prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan.

Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća ili se može iskoristiti za drugu radionicu.

Veselimo se druženju!

Jack Daniels Tennessee Honey
Jack Daniels Old Number 7
Gentleman Jack
Woodford Reserve Bourbon
Woodford Reserve Rye
 
Kratko o radionicii ;
 
Filip Pletes, Brand Advocacy Manager za Brown Forman WB ce vas uvesti u tajne američkog whiskey-a, te koja je razlika između rye-a, bourbon-a i Tennessee whiskey-a. Koja je razlika između kukuruza , raži i ječma,  i što je točno Lincoln County Process.
 
Kratko o meni ;
 
Filip Pleteš, osoba koja ima 13 Godina iskustva u ugostiteljstvu, zadnjih 19 mjeseci radi kao Brand advocacy manager.
Ne brinite, neće vas tužiti, nego će vas uvesti u tajne Američkog whiskey-a. :)
 
Srdačan pozdrav :)

Filip Pleteš
Jack Daniels Tennessee Honey
Jack Daniels Old Number 7
Gentleman Jack
Woodford Reserve Bourbon
Woodford Reserve Rye
 
Kratko o radionicii ;
 
Filip Pletes, Brand Advocacy Manager za Brown Forman WB ce vas uvesti u tajne američkog whiskey-a, te koja je razlika između rye-a, bourbon-a i Tennessee whiskey-a. Koja je razlika između kukuruza , raži i ječma,  i što je točno Lincoln County Process.
 
Kratko o meni ;
 
Filip Pleteš, osoba koja ima 13 Godina iskustva u ugostiteljstvu, zadnjih 19 mjeseci radi kao Brand advocacy manager.
Ne brinite, neće vas tužiti, nego će vas uvesti u tajne Američkog whiskey-a. :)
 
Srdačan pozdrav :)

Filip Pleteš
Mala škola GINA
25.01.2021
Prošle radionice

Projekti

© Biotechnicon poduzetnički centar d.o.o. 2021 - sva prava pridržana
  • Centar za kulturu prehrane
  • Nazorova 18
  • HR - 10 000 Zagreb
  • +385 91 481 4466