Poklon bon

Radionice

Mala škola VISKIJA
16.03.2020
 
Mala škola viskija za sve ljubitelje i one koji žele svoju ljubav oplemeniti znanjem i razumijevanjem ovog fascinantnog pića.
 
Na radionici kroz predavanje i vošenu degustaciju prolazite američki viski, koja je razlika između rye-a, bourbon-a i Tennessee whiskey-a. Koja je razlika između kukuruza, raži i ječma,  i što je točno Lincoln County Process.
 
 
Na sva dodatna pitanja odgovorit će voditelj Filip Pleteš koji sa svojih 13 godina iskustva u ugostiteljstvu i mnogo edukacija ne temu viskija, sparivanja hrane i viskija te rada u području brand managementa za jednu viski priču, a to znači da ga posao dovodi u mnoge barove, restorane i gastro mjesta gdje uči druge i od drugih o svim licima viskija - od uživanja do primjene u kulinarstvu.
 
Na radionici degustirate i učite o:
 
Jack Daniels Tennessee Honey
Jack Daniels Old Number 7
Gentleman Jack
Woodford Reserve Bourbon
Woodford Reserve Rye
 

Uz radionicu i degustaciju svih ginova i spravljenih koktela, svi polaznici dobivaju diplomu!

 

Informacije

          Voditelji:  Filip Pleteš

            Kada: 16.3.2020. / 18-20:30h

            Gdje: Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb

 

Rezervacije: Za rezervaciju je potrebno poslati mail s potvrdom uplate na info@kulturaprehrane.hr

 

Cijena: Cijena za radionicu  je 550kn

Popust:  45% za uplate do 3 dana prije (300kn) 

              50% za dvije kupljene radionice (550kn)* 

              *dvije osobe na istoj radionici ili jedna osoba više radionica 

 

Podaci za uplatu
 

Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN HR1023600001501932088
Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: NAZIV RADIONICE
Poziv na broj: (OIB uplatitelja)

 

Važne napomene
 

Termine popunjavamo po redoslijedu prijave.

Preporučamo da se prijavite i izvršite uplatu što prije kako bi osigurali svoje mjesto.

Za rezervaciju je potrebno poslati mail s potvrdom uplate na info@kulturaprehrane.hr

U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 3 dana prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan.

Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća ili se može iskoristiti za drugu radionicu.

Veselimo se druženju!

Jack Daniels Tennessee Honey
Jack Daniels Old Number 7
Gentleman Jack
Woodford Reserve Bourbon
Woodford Reserve Rye
 
Kratko o radionicii ;
 
Filip Pletes, Brand Advocacy Manager za Brown Forman WB ce vas uvesti u tajne američkog whiskey-a, te koja je razlika između rye-a, bourbon-a i Tennessee whiskey-a. Koja je razlika između kukuruza , raži i ječma,  i što je točno Lincoln County Process.
 
Kratko o meni ;
 
Filip Pleteš, osoba koja ima 13 Godina iskustva u ugostiteljstvu, zadnjih 19 mjeseci radi kao Brand advocacy manager.
Ne brinite, neće vas tužiti, nego će vas uvesti u tajne Američkog whiskey-a. :)
 
Srdačan pozdrav :)

Filip Pleteš
Jack Daniels Tennessee Honey
Jack Daniels Old Number 7
Gentleman Jack
Woodford Reserve Bourbon
Woodford Reserve Rye
 
Kratko o radionicii ;
 
Filip Pletes, Brand Advocacy Manager za Brown Forman WB ce vas uvesti u tajne američkog whiskey-a, te koja je razlika između rye-a, bourbon-a i Tennessee whiskey-a. Koja je razlika između kukuruza , raži i ječma,  i što je točno Lincoln County Process.
 
Kratko o meni ;
 
Filip Pleteš, osoba koja ima 13 Godina iskustva u ugostiteljstvu, zadnjih 19 mjeseci radi kao Brand advocacy manager.
Ne brinite, neće vas tužiti, nego će vas uvesti u tajne Američkog whiskey-a. :)
 
Srdačan pozdrav :)

Filip Pleteš
Prošle radionice

Projekti

© Biotechnicon poduzetnički centar d.o.o. 2020 - sva prava pridržana
  • Centar za kulturu prehrane
  • Nazorova 18
  • HR - 10 000 Zagreb
  • +385 91 481 4466