Na radionici učimo raditi 12 recepata kroz koje prolazimo sve teme osnova slastičarstva koje su sadržane u Maloj školi slastičarstva.
TEME
Osnovni biskviti
Osnovne kreme
Božićni keksići
Osnovna prhka tijesta
Osnovna dizana tijesta
Zdravije slastice
Vučena tijesta
RECEPTI
- sacher biskvit
- joconde biskvit
- čokoladni ganache
- slastičarska krema
- voće (dekoracija, posluživanje)
- dizana (orehnjača/makovnjača)
- vučena (štrudla: sir/jabuke)
- zdravi čokoladni mousse i edukacija o zamjenama za brašno i šećer
- prhko tijesto za pitu i keksiće
- keksi s komadićima čokolade (osnovno tijesto za kekse)
- nadjev za pitu: lemon curd (krema od limuna) + meringue
- nadjev za prhke keksiće: marmelada
Voditeljica: Anja Bajt / Anita Kozina / Andrea Cukrov / Tanja Pastuović Klaić
Kada: 21.3.2020. /10:00-16:00h
Gdje: Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb
Cijena:
Radionica: 1750kn
Popust za prijave do 3 dana ranije 45% Cijena: 960kn
Popust za prijave u paru 50%. Cijena: 1750kn
UPUTE ZA PLAĆANJE:
Mogućnost plaćanja u 3 rate. Posljednja rata mora biti uplaćena 2 dana prije tečaja.
Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN HR1023600001501932088
Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: Škola SLASTIČARSTVA
Poziv na broj: (OIB uplatitelja)
Broj mjesta je 12 (ukoliko nema 12 prijavljenih za Školu, radionice se dodatno popunjavaju). Termine popunjavamo po redoslijedu prijave. Preporučamo da se prijavite i izvršite uplatu što prije kako bi osigurali svoje mjesto.
Rezervacija vrijedi kada primimo Vašu uplatu ili nam pošaljete potvrdu o uplati.
U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 1 dan prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan.
Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća. Obavijest o odgodi radionice šaljemo putem maila s kojeg ste poslali potvrdu o uplati najkasnije do 18:00h dan prije održavanja radionice. Molimo Vas da pratite mail!
Veselimo se druženju i kuhanju :)