Studeni 2020.
01.11.
30.11.
Ciklus radionica
Svakodnevno
2.
4.
5.
Radionica
05.11.2020
9.
Radionica
09.11.2020
10.
Radionica
10.11.2020
11.
12.
Radionica
12.11.2020
14.
Radionica
14.11.2020
16.
Radionica
16.11.2020
18.
Radionica
18.11.2020
21.
23.
Radionica
23.11.2020
25.
Radionica
25.11.2020
Poklon bon

Radionice

#kuhamdoma 110. Soba noodles pad thai
24.06.2020

Soba noodles pad thai


Sastojci:
1 veća mrkva,
2 mlada luka,
Malo kikirikija,
Soba noodles,
Pola pakiranja svježeg tofua ( dakle oko 100 grama)
I za umak:
2,3 žlice svijetlog soja umaka,
Žlica tamnog soja umaka,
Žlica javorovog sirupa,
Žlica rižinog octa,
Žličica srirache.

Tofu dobro ocijedite od vode i narežite na kocke.
Mrkvu i luk narežite na tanke trakice.
Sve sastojke za umak dobro pomiješajte u maloj zdjelici.
Skuhajte soba noodles po uputama na pakiranju, to obično bude oko 3 minute.
Čim su skuhane, odmah ih ocjedite i pod hladnu vodu. Nemojte ovo preskočiti jer će u suprotnom bit nejestive ( doslovno se u kašu pretvore)

Na malo sezamovog ulja popržite kockice tofua do zlatne boje, dodajte trakice mrkve i mladog luka, pržite još minut pa stavite umak, malo kikirikija i soba noodles. Sve dobro izmješajte i sklonite sa vatre. Po želji još dodatno pospite sa sezamom i kikirikijem, pokapajte sa sokom limete i uživajte :)

...

 

Dobar tek i veliko hvala autorici :)

Njezine zaista predivne, prefine i kreativne kulinarije pratite na https://www.instagram.com/burbon_i_borovnice/

 

Pridružit se #kuhamdoma - podijeli što kuhaš & inspiriraj druge na >
https://tinyurl.com/kuhamdoma

#kulturaprehrane #kuhamdoma

Domaća tjestenina
25.11.2020
Prošle radionice

Projekti

© Biotechnicon poduzetnički centar d.o.o. 2020 - sva prava pridržana
  • Centar za kulturu prehrane
  • Nazorova 18
  • HR - 10 000 Zagreb
  • +385 91 481 4466