Siječanj 2022.
01.01.
31.01.
Ciklus radionica
Svakodnevno
Ciklus radionica
Svakodnevno
10.
Radionica
10.01.2022
11.
Radionica
11.01.2022
19.
Radionica
19.01.2022
20.
Radionica
20.01.2022
22.
24.
Radionica
24.01.2022
29.
Radionica
29.01.2022
31.
Radionica
31.01.2022
Poklon bon

Radionice

#kuhamdoma 110. Soba noodles pad thai
24.06.2020

Soba noodles pad thai


Sastojci:
1 veća mrkva,
2 mlada luka,
Malo kikirikija,
Soba noodles,
Pola pakiranja svježeg tofua ( dakle oko 100 grama)
I za umak:
2,3 žlice svijetlog soja umaka,
Žlica tamnog soja umaka,
Žlica javorovog sirupa,
Žlica rižinog octa,
Žličica srirache.

Tofu dobro ocijedite od vode i narežite na kocke.
Mrkvu i luk narežite na tanke trakice.
Sve sastojke za umak dobro pomiješajte u maloj zdjelici.
Skuhajte soba noodles po uputama na pakiranju, to obično bude oko 3 minute.
Čim su skuhane, odmah ih ocjedite i pod hladnu vodu. Nemojte ovo preskočiti jer će u suprotnom bit nejestive ( doslovno se u kašu pretvore)

Na malo sezamovog ulja popržite kockice tofua do zlatne boje, dodajte trakice mrkve i mladog luka, pržite još minut pa stavite umak, malo kikirikija i soba noodles. Sve dobro izmješajte i sklonite sa vatre. Po želji još dodatno pospite sa sezamom i kikirikijem, pokapajte sa sokom limete i uživajte :)

...

 

Dobar tek i veliko hvala autorici :)

Njezine zaista predivne, prefine i kreativne kulinarije pratite na https://www.instagram.com/burbon_i_borovnice/

 

Pridružit se #kuhamdoma - podijeli što kuhaš & inspiriraj druge na >
https://tinyurl.com/kuhamdoma

#kulturaprehrane #kuhamdoma

Mala škola PIVA
24.01.2022
Prošle radionice

Projekti

© Biotechnicon poduzetnički centar d.o.o. 2022 - sva prava pridržana
  • Centar za kulturu prehrane
  • Nazorova 18
  • HR - 10 000 Zagreb
  • +385 91 481 4466