Listopad 2020.
01.10.
31.10.
Ciklus radionica
Svakodnevno
6.
Ciklus radionica
13.08.2020 do 07.10.2020
7.
Ciklus radionica
13.08.2020 do 07.10.2020
8.
Radionica
08.10.2020
9.
Ciklus radionica
09.10.2020 do 30.10.2020
10.
Ciklus radionica
09.10.2020 do 30.10.2020
Radionica
10.10.2020
12.
Ciklus radionica
09.10.2020 do 30.10.2020
Radionica
12.10.2020
13.
Ciklus radionica
09.10.2020 do 30.10.2020
Radionica
13.10.2020
14.
Ciklus radionica
09.10.2020 do 30.10.2020
15.
Ciklus radionica
09.10.2020 do 30.10.2020
Radionica
15.10.2020
17.
Ciklus radionica
09.10.2020 do 30.10.2020
19.
Ciklus radionica
09.10.2020 do 30.10.2020
Radionica
19.10.2020
20.
Ciklus radionica
09.10.2020 do 30.10.2020
21.
Ciklus radionica
09.10.2020 do 30.10.2020
Radionica
21.10.2020
22.
Ciklus radionica
09.10.2020 do 30.10.2020
23.
Ciklus radionica
09.10.2020 do 30.10.2020
Ciklus radionica
23.10.2020 do 27.09.2020
26.
Ciklus radionica
09.10.2020 do 30.10.2020
Radionica
26.10.2020
27.
Ciklus radionica
09.10.2020 do 30.10.2020
28.
Ciklus radionica
09.10.2020 do 30.10.2020
Radionica
28.10.2020
29.
Ciklus radionica
09.10.2020 do 30.10.2020
30.
Ciklus radionica
09.10.2020 do 30.10.2020
31.
Radionica
31.10.2020
Poklon bon

Radionice

#kuhamdoma 125. Truffles
15.07.2020

Truffles


🔸125 g lješnjaka
🔸80 g šećera u prahu
🔸300 g tamne čokolade
🔸žličica ulja
🔸60 ml vrhnja za šlag
🔸kakao u prahu


Postupak:

Lješnjake popržite pa oljuštite.
Odvojite 75 g i zajedno sa šećerom sameljite. U to dodajte 150 g čokolade i žličicu ulja i nastavite mljeti dok ne dobijete dinu masu, dok se sve ne poveže. Zagrijte vrhnje, do vrenja, dodajte smjesi i miksajte dok ne postane glatko. Takvu smjesu staviti u hladnjak na par sati. Ohlađenu vaditi žličicom, staviti cijeli lješnjak i napraviti kuglicu. Kuglice opet staviti u frizer kratko, za to vrijeme otopiti čokoladu na pari, 100 grama, a preostalih 50 g, grubo nasjeckati i dodati otopljenoj čokoladi, kratko vratiti na vatru. U otopljenu čokoladu umočiti kuglice i pustiti ih da se ocijede. Dok se cijede možete dodati još malo narezanih lješnjaka (ovi nisu uračunati u 125g ili pričekati da se ocijede i čokolada stvrdne, pa ih uvaljati u kakao u prahu.
Mljac!

 …

Dobar tek i veliko hvala autorici :)

Njezine zaista predivne, prefine i kreativne kulinarije pratite nahttps://www.instagram.com/kuhala_sam/

Pridružit se #kuhamdoma - podijeli što kuhaš & inspiriraj druge na >
https://tinyurl.com/kuhamdoma

#kulturaprehrane #kuhamdoma

WSET Level 2 - Award in Wines
23.10.2020 do 27.09.2020
Prošle radionice

Projekti

© Biotechnicon poduzetnički centar d.o.o. 2020 - sva prava pridržana
  • Centar za kulturu prehrane
  • Nazorova 18
  • HR - 10 000 Zagreb
  • +385 91 481 4466