Listopad 2022.
01.10.
31.10.
Ciklus radionica
Svakodnevno
Ciklus radionica
Svakodnevno
8.
Radionica
08.10.2022
Radionica
08.10.2022
10.
Radionica
10.10.2022
15.
Radionica
15.10.2022
Radionica
15.10.2022
17.
Radionica
17.10.2022
18.
22.
24.
Radionica
24.10.2022
25.
Radionica
25.10.2022
27.
Radionica
27.10.2022
29.
Radionica
29.10.2022
Poklon bon

Radionice

Škola kuhanja - Napredna - UPISI
08.08.2021 do 22.09.2021

VAŽNO: Molimo Vas obavezno pročitajte napomene u vezi sudjelovanja OVDJE.

S obzirom na neizvjesnost razvoja epidemiološke situacije, biti ćemo optimistični, oprezni i pripravni prilagoditi se. Ako sve bude u redu, vrijede upute u nastavku. U slučaju da se nastave preporuke o udaljenosti, dezinfekciji i okupljanjima, vrijede upute OVDJE.  Iste smo, ovisno o preporukama, slobodni promijeniti. O svim promjenama polaznike koji uplate tečaj ćemo obavijestiti i mailom.

 

...

Znaš napraviti varivo, pečeno pile i zamijesiti vlastiti kruh, a želiš saznati kako glazirati, savršeno ispeći baš svaki komad mesa i saznati „male tajne velikih majstora“? Pridruži nam se na Školi kuhanja 2!

U opuštenoj atmosferi kroz 6 radionica tijekom 6 mjeseci zajednički radimo više od 20 recepata. Po radionici pripremamo 2 - 4 recepata i učimo:


- napredne kuharske tehnike i obradu namirnica
- planirati jelovnik, kupovinu i kuhanje
- zahtjevnije recepte i kreativan pristup kuhanju
- praktične savjete i trikove

 

TEME


1. RIŽA / 22.9.

Vrste riže i obrada, kuhanje rižota, kuhanje pilava

 

2. NJOKI 

Osnove izrade tijesta; Klasični njoki; Rimski njoki; Gnudi


3. TELETINA & JUNETINA 

Obrada i priprema mesa; Pečenje; Odresci; Umaci za posluživanje
 

4. SVINJETINA

Obrada i priprema mesa; Kotleti; Lungić; Pečenje
 

5. STIR FRY 

Osnove pripreme; Meso; Povrće; Rezanci; Riža


6. CURRY 

Osnove pripreme; Začini; Curry s piletinom; Curry sa svinjetinom/ Veganski Curry

 

Polaznici radionica dobivaju 2 dara: diplomu, recepte

 

Informacije
Voditeljice: Anja Bajt / Anita Kozina / Tanja Pastuović Klaić

Kada:  Rujan 2021. –  Veljača 2022.

Jednom mjesečno –  DATUM NAJAVLJUJEMO DO 25. MJESEC RANIJE 18-20:30h.

Važno: datum je podložan promjeni, pratite raspored.

 

Gdje: Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb
Prijave: Za rezervaciju je potrebno poslati mail s potvrdom uplate na info@kulturaprehrane.hr

 

VAŽNO:

S obzirom na neizvjesnost razvoja epidemiološke situacije, biti ćemo optimistični, oprezni i pripravni prilagoditi se. Ako sve bude u redu, vrijede upute u nastavku. U slučaju da se nastave preporuke o udaljenosti, dezinfekciji i okupljanjima, vrijede upute OVDJE.  Iste smo, ovisno o preporukama, slobodni promijeniti. O svim promjenama polaznike koji uplate tečaj ćemo obavijestiti i mailom.

 

Cijena

Škola kuhanja 2 (6 radionica): 3300 kn
Popust 50 % za prijave za cijelu školu do popunjavanja grupa (Iznos: 1650kn)
Cijena pojedine radionice: 550 kn

Popust za rane prijave 45%(do 3 dana prije radionice/ Iznos: 300kn)

Popust 50% za prijave u paru ili dolazak na 2 radionice (Iznos 550kn)

Uplate
- Cijela škola (6 radionica)
Moguće platiti u 3 rate (po 1000 ili 500kn, ovisno o datumu prijave)
Uplate rata potrebno je izvršiti do datuma:
prva do 15.09.2021. / druga do 25.10.2021. / treća do 25.12.2021.
Ukoliko imate potrebu za većim brojem rata, molim Vas napomenite.

- Pojedina radionica
Jedna rata, uplaćena najmanje 3 dana prije radionice s obaveznom prijavom na mail info@kulturaprehrane.hr

 

Podaci za uplatu
Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN HR1023600001501932088
Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: Škola kuhanja 2 (za cijelu Školu) ILI Naziv radionice (za pojedinu radionicu)
Poziv na broj: (OIB uplatitelja)

 

Važne napomene
Termine popunjavamo po redoslijedu prijave.

Preporučamo da se prijavite i izvršite uplatu što prije kako bi osiguralisvoje mjesto.

Za rezervaciju je potrebno poslati mail s potvrdom uplate na info@kulturaprehrane.hr

 

U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 3 dan prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan.
 

Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća ili se može iskoristiti za drugu radionicu.

Obavijest o odgodi radionice šaljemo putem maila s kojeg ste poslali potvrdu o uplati najkasnije do 18:00h dan prije održavanja radionice. Molimo Vas da pratite mail!

Prošle radionice

Projekti

© Biotechnicon poduzetnički centar d.o.o. 2022 - sva prava pridržana
  • Centar za kulturu prehrane
  • Nazorova 18
  • HR - 10 000 Zagreb
  • +385 91 481 4466