Prosinac 2023.
01.12.
31.12.
Poklon bon

Radionice

Škola kuhanja - Napredna - UPISI
08.08.2021 do 22.09.2021

VAŽNO: Molimo Vas obavezno pročitajte napomene u vezi sudjelovanja OVDJE.

S obzirom na neizvjesnost razvoja epidemiološke situacije, biti ćemo optimistični, oprezni i pripravni prilagoditi se. Ako sve bude u redu, vrijede upute u nastavku. U slučaju da se nastave preporuke o udaljenosti, dezinfekciji i okupljanjima, vrijede upute OVDJE.  Iste smo, ovisno o preporukama, slobodni promijeniti. O svim promjenama polaznike koji uplate tečaj ćemo obavijestiti i mailom.

 

...

Znaš napraviti varivo, pečeno pile i zamijesiti vlastiti kruh, a želiš saznati kako glazirati, savršeno ispeći baš svaki komad mesa i saznati „male tajne velikih majstora“? Pridruži nam se na Školi kuhanja 2!

U opuštenoj atmosferi kroz 6 radionica tijekom 6 mjeseci zajednički radimo više od 20 recepata. Po radionici pripremamo 2 - 4 recepata i učimo:


- napredne kuharske tehnike i obradu namirnica
- planirati jelovnik, kupovinu i kuhanje
- zahtjevnije recepte i kreativan pristup kuhanju
- praktične savjete i trikove

 

TEME


1. RIŽA / 22.9.

Vrste riže i obrada, kuhanje rižota, kuhanje pilava

 

2. NJOKI 

Osnove izrade tijesta; Klasični njoki; Rimski njoki; Gnudi


3. TELETINA & JUNETINA 

Obrada i priprema mesa; Pečenje; Odresci; Umaci za posluživanje
 

4. SVINJETINA

Obrada i priprema mesa; Kotleti; Lungić; Pečenje
 

5. STIR FRY 

Osnove pripreme; Meso; Povrće; Rezanci; Riža


6. CURRY 

Osnove pripreme; Začini; Curry s piletinom; Curry sa svinjetinom/ Veganski Curry

 

Polaznici radionica dobivaju 2 dara: diplomu, recepte

 

Informacije
Voditeljice: Anja Bajt / Anita Kozina / Tanja Pastuović Klaić

Kada:  Rujan 2021. –  Veljača 2022.

Jednom mjesečno –  DATUM NAJAVLJUJEMO DO 25. MJESEC RANIJE 18-20:30h.

Važno: datum je podložan promjeni, pratite raspored.

 

Gdje: Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb
Prijave: Za rezervaciju je potrebno poslati mail s potvrdom uplate na info@kulturaprehrane.hr

 

VAŽNO:

S obzirom na neizvjesnost razvoja epidemiološke situacije, biti ćemo optimistični, oprezni i pripravni prilagoditi se. Ako sve bude u redu, vrijede upute u nastavku. U slučaju da se nastave preporuke o udaljenosti, dezinfekciji i okupljanjima, vrijede upute OVDJE.  Iste smo, ovisno o preporukama, slobodni promijeniti. O svim promjenama polaznike koji uplate tečaj ćemo obavijestiti i mailom.

 

Cijena

Škola kuhanja 2 (6 radionica): 3300 kn
Popust 50 % za prijave za cijelu školu do popunjavanja grupa (Iznos: 1650kn)
Cijena pojedine radionice: 550 kn

Popust za rane prijave 45%(do 3 dana prije radionice/ Iznos: 300kn)

Popust 50% za prijave u paru ili dolazak na 2 radionice (Iznos 550kn)

Uplate
- Cijela škola (6 radionica)
Moguće platiti u 3 rate (po 1000 ili 500kn, ovisno o datumu prijave)
Uplate rata potrebno je izvršiti do datuma:
prva do 15.09.2021. / druga do 25.10.2021. / treća do 25.12.2021.
Ukoliko imate potrebu za većim brojem rata, molim Vas napomenite.

- Pojedina radionica
Jedna rata, uplaćena najmanje 3 dana prije radionice s obaveznom prijavom na mail info@kulturaprehrane.hr

 

Podaci za uplatu
Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN HR1023600001501932088
Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: Škola kuhanja 2 (za cijelu Školu) ILI Naziv radionice (za pojedinu radionicu)
Poziv na broj: (OIB uplatitelja)

 

Važne napomene
Termine popunjavamo po redoslijedu prijave.

Preporučamo da se prijavite i izvršite uplatu što prije kako bi osiguralisvoje mjesto.

Za rezervaciju je potrebno poslati mail s potvrdom uplate na info@kulturaprehrane.hr

 

U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 3 dan prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan.
 

Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća ili se može iskoristiti za drugu radionicu.

Obavijest o odgodi radionice šaljemo putem maila s kojeg ste poslali potvrdu o uplati najkasnije do 18:00h dan prije održavanja radionice. Molimo Vas da pratite mail!

Prošle radionice