Srpanj 2021.
01.07.
31.07.
Ciklus radionica
Svakodnevno
1.
Ciklus radionica
01.07.2021 do 23.06.2021
5.
Radionica
05.07.2021
7.
Radionica
07.07.2021
10.
Radionica
10.07.2021
12.
Radionica
12.07.2021
14.
Radionica
14.07.2021
15.
Radionica
15.07.2021
Poklon bon

Radionice

ZIMSKA škola slastičarstva
15.09.2016

Trodnevni intenzivni tečaj

Zimska škola kuhanja - ubrzani trodnevni tečaj :)

Ideja Škole kuhanja je kroz 3 intenzivna dana naučiti

- kuharske tehnike i obradu namirnica
- planirati jelovnik, kupovinu i kuhanje
- zanimljive recepte i kreativan pristup kuhanju
- praktične savjete i trikove
- osnovne slastičarske recepte
- uparivati hranu i vino
- izdada 15+ recepata

Teme koje se obrađuju:

1. Domaća tjestenina i umaci
2. Jela „na žlicu“
3. Bijelo meso
4. Crveno meso
5. Riba i plodovi mora
6. Domaći kruh i namazi (slatki i slani)


Voditeljica: Andrea Cukrov / Anja Bajt

Kada: 27.12.-29.12.2016. /18:00-20:30h
Gdje: Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb
Cijena:
Radionica: 1900kn
Popust za prijave do 10.12.2016. 50% Cijena: 950kn

Uplate:

Mogućnost plaćanja u 3 rate. Posljednja rata mora biti uplaćena 2 dana prije tečaja.

Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN broj HR5023600001101316809
Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: ZIMSKA škola kuhanja


Poziv na broj: (OIB uplatitelja)
U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 1 dan prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan.
Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća.
Broj mjesta za Školu vege kuhinje i pojedine radionice je 12 (ukoliko nema 12 prijavljenih za Školu, radionice se dodatno popunjavaju).
Termine popunjavamo po redoslijedu prijave. Preporučamo da se prijavite i izvršite uplatu što prije kako bi osigurali svoje mjesto.
Rezervacija vrijedi kada primimo Vašu uplatu ili nam pošaljete potvrdu o uplati.


Zimska škola kuhanja - ubrzani trodnevni tečaj :)

Ideja Škole kuhanja je kroz 3 intenzivna dana naučiti

- kuharske tehnike i obradu namirnica 
- planirati jelovnik, kupovinu i kuhanje
- zanimljive recepte i kreativan pristup kuhanju
- praktične savjete i trikove 
- osnovne slastičarske recepte
- uparivati hranu i vino
- izdada 15+ recepata

Teme koje se obrađuju:

1. Domaća tjestenina i umaci 
2. Jela „na žlicu“ 
3. Bijelo meso  
4. Crveno meso 
5. Riba i plodovi mora 
6. Domaći kruh i namazi (slatki i slani) 


Voditeljica: Andrea Cukrov / Anja Bajt

Kada: 27.12.-29.12.2016.  /18:00-20:30h
Gdje: Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb
Cijena:
Radionica: 1900kn
Popust za prijave do 10.12.2016. 50% Cijena: 950kn

Uplate:

Mogućnost plaćanja u 3 rate. Posljednja rata mora biti uplaćena 2 dana prije tečaja.

Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN broj HR5023600001101316809
Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: ZIMSKA škola kuhanja


Poziv na broj: (OIB uplatitelja) 
U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 1 dan prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan. 
Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća.
Broj mjesta za Školu vege kuhinje i pojedine radionice je 12 (ukoliko nema 12 prijavljenih za Školu, radionice se dodatno popunjavaju).
Termine popunjavamo po redoslijedu prijave. Preporučamo da se prijavite i izvršite uplatu što prije kako bi osigurali svoje mjesto.
Rezervacija vrijedi kada primimo Vašu uplatu ili nam pošaljete potvrdu o uplati. 

 

Prošle radionice

Projekti

© Biotechnicon poduzetnički centar d.o.o. 2021 - sva prava pridržana
  • Centar za kulturu prehrane
  • Nazorova 18
  • HR - 10 000 Zagreb
  • +385 91 481 4466