Veljača 2023.
01.02.
28.02.
Ciklus radionica
Svakodnevno
Ciklus radionica
Svakodnevno
1.
2.
Radionica
02.02.2023
4.
Radionica
04.02.2023
6.
Radionica
06.02.2023
13.
14.
Radionica
14.02.2023
Ciklus radionica
15.02.2023 do 14.02.2023
15.
Ciklus radionica
15.02.2023 do 14.02.2023
18.
20.
Radionica
20.02.2023
28.
Radionica
28.02.2023
Poklon bon

Radionice

Cheesecake x 3
18.11.2020

Tri vrste cheesecakea s Darkom - Samo jedan griz :)

1. Japanska pjenasta torta od sira, ultra lagana! Zovem ju oblačić od sira jer je tako fluffy! Super ide uz razne voćne preljeve ili kremice poput curda s limunom. 

2. Jesenji zebrasi cheesecake s bundevom je zapravo verzija newyorkške torte od sira.
Volim ovaj cheesecake zato što je ukusan i efektan, ali i zato što je jednostavan za pripremu, obje smjese miksam u multipraktiku (možeš i sa štapnim mikserom).
Ponekad u smjesu od bundeve stavim i začine poput cimeta i đumbira. 

3. Baskijska zagorena torta od sira
Kako bih dobio što kremastiju smjesu sir sam stavio u multipraktik, dodao šećer i malo slatkog vrhnja. Kada je to postalo jako kremasto sinula mi je ideja da nastavim i završim miksanje u multipraktiku. Dodao jaja, ostatak vrhnja, vaniliju, limunovu koricu i malo brašna. Tako da sam sve zamutio u multipraktiku bez ijedne zdjele za miješanje. 😊 Stvarno jednostavno!

 
Dok se torte peku i hlade radimo voćni preljev (maline), limun curd kremu koje idu uz siraste torte. I  čokoladne dekoracije za razne kolace, da ubijemo vrijeme.. .kaže Darko 😊
 
Nemojte propustiti!
 

Voditelj Darko Debić krije se iza slasnog, bogatog, putopisnog bloga Samo jedan griz ...

O sebi kaže... Stekao sam puno kulinarskih vještina radeći kao kuhar, duže od dvadeset godina u prestižnom zagrebačkom hotelu, koje bih sada želio podijeliti s vama. Jako volim azijsku kuhinju. Sve je počelo putovanjem u Japan, a kasnije se nastavilo jugoistočnom Azijom. Za svoje recepte pokušavam koristiti lokalno uzgojene namirnice, prateći sezonu, jer namirnice koje dospijevaju u određeno godišnje doba, tada su i na vrhuncu svoje nutritivne vrijednosti. Velika strast (ili porok! :-)) su mi slatka jela – od dekadentne čokolade do zdravih voćnih deserata! Na nagovor prijatelja (i njihovo traženje recepata za isprobana jela) pokrenuo sam blog Samo jedan griz i istoimeni profil na Instagramu.

 

Informacije

Kada:  18.11.2020. / 18-20:30h

Gdje: Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb

Rezervacije: Za rezervaciju je potrebno poslati mail s potvrdom uplate na info@kulturaprehrane.hr

Cijena: Cijena za radionicu i večeru je 550kn

Popust:  45% za uplate do 3 dana prije (300kn) 

              50% za dvije kupljene radionice (550kn)* 

              *dvije osobe na istoj radionici ili jedna osoba više radionica 

Podaci za uplatu
Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN broj HR1023600001501932088
Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: NAZIV RADIONICE
Poziv na broj: (OIB uplatitelja)

 

Važne napomene
Termine popunjavamo po redoslijedu prijave.

Preporučamo da se prijavite i izvršite uplatu što prije kako bi osiguralisvoje mjesto.

Za rezervaciju je potrebno poslati mail s potvrdom uplate na info@kulturaprehrane.hr

U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 3 dana prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan.

Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća ili se može iskoristiti za drugu radionicu.

Obavijest o odgodi radionice šaljemo putem maila s kojeg ste poslali potvrdu o uplati najkasnije do 18:00h dan prije održavanja radionice. Molimo Vas da pratite mail!

Veselimo se druženju i kuhanju :)

WOK
02.02.2023
Prošle radionice