Ožujak 2019.
01.03.
31.03.
5.
Radionica
05.03.2019
8.
Radionica
08.03.2019
14.
Radionica
14.03.2019
16.
Radionica
16.03.2019
18.
Radionica
18.03.2019
20.
Radionica
20.03.2019
23.
24.
Radionica
24.03.2019
25.
Radionica
25.03.2019
27.
Radionica
27.03.2019
30.
31.
Radionica
31.03.2019
Poklon bon

Radionice

Put oko svijeta kroz kuhinju: Japan - SUSHI & GYOZA
04.10.2016

Okusi Japan iz prve ruke! Kulinarska radionica sa stručnjakom japanske kuhinje

Otiskujemo se na gastro putovanje kroz svjetske kuhinje put  Japana! Putovali smo već u Japan sa starim prijateljima iz trgovine japanskim specijalitetima Destinatio Tokyo! Zbog velikog interesa za japansku kuhinju nastala je ideja kombinacije poznatih japanskih jela: SUSHI & GYOZA!

Kuha nam dragi Shin Ayukawa, jedan od dvojice vlasnika dućana. Shin i njegov partner, Antonio Jerković (Toni), nakon života i rada u Tokyu i New York-u, odlučili su se na hrvatsku avanturu.

Uočivši „rupu“ u ponudi hrvatske metropole, otvaraju dućan s japanskim prehrambenim namirnicama i drugim japanskim  proizvodima kako bi hrvatima približili zemlju izlazećeg sunca kroz kulturu i kulturu prehrane. Surađuju s  Hrvatsko-japanskim društvom, Veleposlanstvom Japana u RH i aktivni su u različitim projektima povezanim s Japanom. Poznati su i kao naši partneri na kulinarskim radionicama Tokyo Tuesday :)  

Putujemo u Japan kroz priču, kuhanje i uživanje u hrani!

Shin & Toni nas uče spremati:

SUSHI

GYOZA

Svi polaznici dobivaju dar:

diplomu, recepte i 15% popusta* u trgovini Destinatio Tokyo!


Kada: 04.10.2016., utorak / 18-20:30h

Gdje: Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb

Rezervacije: info@kulturaprehrane.hr  ili  091 481 44 66

Cijena: Cijena za dvosatnu radionicu je 200kn

Popust: 10% za uplate do 02.10.2016. (180kn) 

              15% za dvije kupljene radionice (306kn)

Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN broj HR5023600001101316809

Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: Put oko svijeta kroz kuhinju - JAPAN
Poziv na broj: (OIB uplatitelja) 

U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 1 dan prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan. Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća.

*Popust je potrebno iskoristiti u roku 2 tjedna nakon održavanja radionice.

Veselimo se druženju i kuhanju :)

Mala VINSKA Škola
25.03.2019
Prošle radionice

Projekti

© Biotechnicon poduzetnički centar d.o.o. 2019 - sva prava pridržana
  • Centar za kulturu prehrane
  • Nazorova 18
  • HR - 10 000 Zagreb
  • +385 91 481 4466