Listopad 2017.
01.10.
31.10.

Radionice

After Work KULinIRANJE!
05.10.2016

Nakon posla dođi na After Work KULinIRANJE!

Nakon posla dođi na After Work KULinIRANJE!
 
Zašto?
 
Zato što spajamo ugodno s korisnim - družimo se, učimo kuhati i večeramo!
 
I zato što je više kul nego after work party ;)
 
Svake prve srijede u mjesecu nauči kuhati fina i zdrava jela koja je praktično ponijeti na posao i koja su brza za skuhati nakon posla!
 
Kuliniramo s Ivom Savić. Poznatom blogericom iza bloga Culinary postcards - Kulinarske razglednice.
 
na drugom KULinarskom partiju igramo se s kraljicom jeseni - bundevom - u slasnim i zanimljivim kombinacijama!!!
 
Jelovnik:
 
  1. Sočni kruščići s bundevom
  2. Pikantna krem juha od bundeve
  3. Ramstek iz woka i hrskava salata 
  4. Čarobna krema od čokolade
  5. Jesenski keksi (za ponijeti)
 
Svi polaznici dobivaju dar: Diplomu i recepte!
Kada: 05.10.2016., srijeda / 18-20:30h
 
 
Gdje: Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb
Rezervacije: info@kulturaprehrane.hr ili 091 481 44 66
Cijena: Cijena za dvosatnu radionicu je 200kn
Popust: 10% za uplate do 03.10.2016. (180kn)
15% za dvije kupljene radionice (306kn)
 
Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN broj HR5023600001101316809
Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: Kuliniranje
Poziv na broj: (OIB uplatitelja)
 
U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 1 dan prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan. Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća.
Mala VINSKA škola
30.10.2017
Prošle radionice

Projekti

© Biotechnicon poduzetnički centar d.o.o. 2017 - sva prava pridržana
  • Centar za kulturu prehrane
  • Nazorova 18
  • HR - 10 000 Zagreb
  • +385 91 481 4466
  • +385 1 481 4463