VAŽNO: Molimo Vas obavezno pročitajte napomene u vezi sudjelovanja OVDJE.
Francuska - jedna od najpoznatijih svjetskih kuhinja! Francuzi, slatkorječivi gurmani koji, osim u hrani, znaju uživati u životu!
Pridružite nam se na francuskoj gozbi...
Putujemo Francuskom kroz priču, kuhanje i uživanje u hrani!
Jelovnik:
Piletina u crnom vinu
Juha Vichyssoise
Quiche Lorraine
Pileća pašteta
Francuska čokoladna torta
Svi polaznici dobivaju dar: diplomu & recepte!
Svi polaznici dobivaju dar: Diplomu i recepte!
Informacije
Voditelji: Anja Bajt / Tanja Pastuović Klaić / Anita Kozina
Kada: 19.1.2021. / 18:00 - 20:30h
Gdje: Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb
Rezervacije: Za rezervaciju je potrebno poslati mail s potvrdom uplate na info@kulturaprehrane.hr
Cijena: Cijena za radionicu je 550kn
Popust: 45% za uplate do 3 dana prije (300kn)
50% za dvije kupljene radionice (550kn)*
*dvije osobe na istoj radionici ili jedna osoba više radionica
Podaci za uplatu
Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN HR1023600001501932088
Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: NAZIV RADIONICE
Poziv na broj: (OIB uplatitelja)
Važne napomene
Termine popunjavamo po redoslijedu prijave.
Preporučamo da se prijavite i izvršite uplatu što prije kako bi osigurali svoje mjesto.
Za rezervaciju je potrebno poslati mail s potvrdom uplate na info@kulturaprehrane.hr
U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 3 dana prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan.
Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća ili se može iskoristiti za drugu radionicu.
Veselimo se druženju!