Svibanj 2017.
01.05.
31.05.
4.
9.
Ciklus radionica
09.05.2017 do 09.04.2017
13.
15.
Ciklus radionica
15.05.2017 do 26.04.2017
16.
Radionica
16.05.2017
17.
Radionica
17.05.2017
18.
22.
Radionica
22.05.2017
23.
Radionica
23.05.2017
24.
Radionica
24.05.2017
25.
29.
31.
Radionica
31.05.2017

Radionice

Put oko svijeta kroz kuhinju – LIBANON
18.10.2016

Okusi Libanon iz prve ruke! Kulinarska radionica sa stručnjakom libanonske kuhinje

Libanonci su poznati kao prvi ljudi koji su putovali po svijetu. Najpoznatiji su po svom stilu života i darežljivosti, stoga su na svom putu širili umjetnost svoje kuhinje.

 

Doživite Libanon u Centru zakulturu prehrane - Amal Obeid donosi vam dašak slasne arapske kuhinje!  

 Putujemo u Libanon kroz priču, kuhanje i uživanje u hrani!

Amal nas uči spremati:

Shorabet adas (Juha od leće)

Falafel (Popečci od slanutka)

Tabula (Salata s bulgurom)

Humus (Namaz od slanutka)

Babaganush (Namaz od patlidžana)

Fata Dajaj (Piletina s prženim kruščićem)

 

Sambusa (Desert: Trokutici punjeni sirom)

 Svi polaznici dobivaju dar: Diplomu i recepte!

 


Kada: 18.10.2016., utorak / 18-20:30h

Gdje: Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb

Rezervacije: info@kulturaprehrane.hr  ili  091 481 44 66

Cijena: Cijena za dvosatnu radionicu je 200kn

Popust: 10% za uplate do 16.09.2016. (180kn) 

              15% za dvije kupljene radionice (306kn)

Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN broj HR5023600001101316809

Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: Put oko svijeta kroz kuhinju - LIBANON
Poziv na broj: (OIB uplatitelja) 

U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 1 dan prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan. Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća.

 

Veselimo se druženju i kuhanju :) 

Prošle radionice

Projekti

© Biotechnicon poduzetnički centar d.o.o. 2017 - sva prava pridržana
  • Centar za kulturu prehrane
  • Nazorova 18
  • HR - 10 000 Zagreb
  • +385 91 481 4466
  • +385 1 481 4463