Svibanj 2017.
01.05.
31.05.
4.
9.
Ciklus radionica
09.05.2017 do 09.04.2017
13.
15.
Ciklus radionica
15.05.2017 do 26.04.2017
16.
Radionica
16.05.2017
17.
Radionica
17.05.2017
18.
22.
Radionica
22.05.2017
23.
Radionica
23.05.2017
24.
Radionica
24.05.2017
25.
29.
31.
Radionica
31.05.2017

Radionice

Mala škola slastičarstva 2/10 - Osnovne kreme
20.10.2016

Pridruži se kremastoj radionici i ovladaj slastičarskim kremama!

Na drugoj  radionici učimo osnovne slastičarske kreme:

 

Slastičarska krema

Čokoladni ganache

Francuski meringue.

 

Posluživanje: uz muffine (kakao/vanilija)

 

Mala škola slastičarstva je ciklus od 10 radionica, jednom mjesečno .

Ostale teme saznaj OVDJE.

 

_______________________________________________________

 

Radionica: 350kn / Škola (10 radionica) 3500kn

Popust za prijave do 18.10.2016. 50% / radionica 175kn / škola 1750kn.

Uplate:

- Cijela škola (10 radionica)

Tri rate (dvije rate od 583kn i jedna rata od 584kn)

 

Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN broj HR5023600001101316809

Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb

Opis: Mala škola slastičarstva (za cijelu Školu) ILI Slastice radionica MJESEC RADIONICE

Poziv na broj: (OIB uplatitelja)

U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 1 dan prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan.

Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća.

Polaznici radionica dobivaju 2 dara: diplomu, recepte

Broj mjesta za Malu školu slastičarstva i pojedine radionice je 12 (ukoliko nema 12 prijavljenih za Školu, radionice se dodatno popunjavaju).

Termine popunjavamo po redoslijedu prijave. Preporučamo da se prijavite i izvršite uplatu što prije kako bi osigurali svoje mjesto.

Rezervacija vrijedi kada primimo Vašu uplatu ili nam pošaljete potvrdu o uplati.

Prošle radionice

Projekti

© Biotechnicon poduzetnički centar d.o.o. 2017 - sva prava pridržana
  • Centar za kulturu prehrane
  • Nazorova 18
  • HR - 10 000 Zagreb
  • +385 91 481 4466
  • +385 1 481 4463