Svibanj 2017.
01.05.
31.05.
4.
9.
Ciklus radionica
09.05.2017 do 09.04.2017
13.
15.
Ciklus radionica
15.05.2017 do 26.04.2017
16.
Radionica
16.05.2017
17.
Radionica
17.05.2017
18.
22.
Radionica
22.05.2017
23.
Radionica
23.05.2017
24.
Radionica
24.05.2017
25.
29.
31.
Radionica
31.05.2017

Radionice

Tjedan restorana u Centru za kulturu prehrane!
07.10.2016 do 16.10.2016

Minglanje + Kuhanje + Večera od 3 slijeda + Vino = 100kn :)

S veseljem najavljujemo ponovno sudjelovanje Centra za kulturu prehrane na 13. Tjednu restorana!

Nismo restoran, ali postoji razlog zašto da dođete baš kod nas: u restoranu se družite u blagovaonici, a kod nas i u kuhinji! :) Pridružite nam se, okusite drugu stranu pripreme hrane i naučite male tajne iz kuhinje – mjesta gdje je uvijek najbolja zabava! Povedite prijatelje i drage osobe i guštajte u večeri koju pripremate zajednički sa stručnim timom Centra. Učimo vas tajne pripreme vrhunskih recepata, vodimo vas u pripremi i znamo gdje stoji mali oštri nožić koji treba za sjeckanje vrganja ...  Večera u centru znači puno dobre hrane,  dobrih kulinarskih savjeta, dobrog teka i dobre zabave!  Kroz tri jelovnika kreirali smo fusion hrvatske i svjetske kuhinje!   Za svaki jelovnik naznačeni su datumi kada je na raspolaganju, odaberite datum (i jelovnik) koji vam najviše odgovara i osigurajte svoje

Svježe i kvalitetne ekološke namirnice osigurava Bio&Bio – Hvala prirodi!, kvalitetno prvoklasno meso mesnica Igo-mat d.o.o. , a vrhunska vina Vinarija IURIS! – Vina s Kraljevog brda!

Jelovnik 1.  Jesenska bajka ( 7.10. / 10.10. / 13.10. / 16.10. )

Predjelo

·         Krem juha od bundeve s hrskavim bučinim sjemenkama

·         Kukuruzni kruščići

Glavno jelo

·         Pileći bataci pečeni u gustom umaku od piva Ili vege*

·         Dvoslojni gratin od krumpira i  karameliziranog luka

·         Trostruka zelena salata

Desert

·         Galette od kruškaka s bademima i vanilijom

 

Jelovnik 2. La Bella Italia (8.10. / 11.10. / 14.10. )

Predjelo

·         Juha Pappa al Pomodoro

·         Grisini Provansa

Glavno jelo

·         Teletina s pršutom, kaduljom u umaku od bijelog vina Ili vege*

·         Zrnasto – orašasta trilogija: amarant, proso i heljda

·         Topla salata od mahuna

Desert

·         Torta al Limone

 

Jelovnik 3. Put oko svijeta  (9.10. / 12.10. / 15.10. )

Predjelo

·         Gusta juha od celera  s čipsom od listova peršina

·         Crni kruh s orasima

Glavno jelo

·         Svinjski kotleti glazirani umakom soja sosa i meda Ili vege*

·         Wok julienne 3 vrste korjenastog povrća

·         Heljda s tostiranim indijskim oraščićima

Desert

·         Torta od tamne čokolade i Cabernet Sauvignona

*vege: vege burger od grahorica

Broj mjesta po večeri je 12.

Termine popunjavamo po redoslijedu prijave. Preporučamo da se prijavite i izvršite uplatu što prije kako bi osigurali svoje mjesto. Rezervacija vrijedi kada primimo Vašu uplatu ili nam pošaljete potvrdu o uplati.

Službene rezervacije primaju se od 30.10.2016.

Pozivamo vas da se javite i prije ako imate bilo kakva pitanja. 
Informacije i rezervacije: 
info@kulturaprehrane.hr
091 48144 66

Veselimo se druženju, pripremi i uživanju u večeri :)

Cijena po osobi: 100 kuna (moguće su rezervacije za grupe)
Kada?  Od 07.10. do 16.10. 2016.   /  Druženje počinje u 18:30 sati. 
Gdje? Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb

Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN broj HR5023600001101316809

Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: Tjedan restorana / DATUM
Poziv na broj: (OIB uplatitelja)

Rezervacija vrijedi kada primimo Vašu uplatu ili nam pošaljete potvrdu o uplati. U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 1 dan prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan. Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća.

 

 

Prošle radionice

Projekti

© Biotechnicon poduzetnički centar d.o.o. 2017 - sva prava pridržana
  • Centar za kulturu prehrane
  • Nazorova 18
  • HR - 10 000 Zagreb
  • +385 91 481 4466
  • +385 1 481 4463