S veseljem najavljujemo ponovno sudjelovanje Centra za kulturu prehrane na 13. Tjednu restorana!
Nismo restoran, ali postoji razlog zašto da dođete baš kod nas: u restoranu se družite u blagovaonici, a kod nas i u kuhinji! :) Pridružite nam se, okusite drugu stranu pripreme hrane i naučite male tajne iz kuhinje – mjesta gdje je uvijek najbolja zabava! Povedite prijatelje i drage osobe i guštajte u večeri koju pripremate zajednički sa stručnim timom Centra. Učimo vas tajne pripreme vrhunskih recepata, vodimo vas u pripremi i znamo gdje stoji mali oštri nožić koji treba za sjeckanje vrganja ... Večera u centru znači puno dobre hrane, dobrih kulinarskih savjeta, dobrog teka i dobre zabave! Kroz tri jelovnika kreirali smo fusion hrvatske i svjetske kuhinje! Za svaki jelovnik naznačeni su datumi kada je na raspolaganju, odaberite datum (i jelovnik) koji vam najviše odgovara i osigurajte svoje
Svježe i kvalitetne ekološke namirnice osigurava Bio&Bio – Hvala prirodi!, kvalitetno prvoklasno meso mesnica Igo-mat d.o.o. , a vrhunska vina Vinarija IURIS! – Vina s Kraljevog brda!
Jelovnik 1. Jesenska bajka ( 7.10. / 10.10. / 13.10. / 16.10. )
Predjelo
· Krem juha od bundeve s hrskavim bučinim sjemenkama
· Kukuruzni kruščići
Glavno jelo
· Pileći bataci pečeni u gustom umaku od piva Ili vege*
· Dvoslojni gratin od krumpira i karameliziranog luka
· Trostruka zelena salata
Desert
· Galette od kruškaka s bademima i vanilijom
Jelovnik 2. La Bella Italia (8.10. / 11.10. / 14.10. )
Predjelo
· Juha Pappa al Pomodoro
· Grisini Provansa
Glavno jelo
· Teletina s pršutom, kaduljom u umaku od bijelog vina Ili vege*
· Zrnasto – orašasta trilogija: amarant, proso i heljda
· Topla salata od mahuna
Desert
· Torta al Limone
Jelovnik 3. Put oko svijeta (9.10. / 12.10. / 15.10. )
Predjelo
· Gusta juha od celera s čipsom od listova peršina
· Crni kruh s orasima
Glavno jelo
· Svinjski kotleti glazirani umakom soja sosa i meda Ili vege*
· Wok julienne 3 vrste korjenastog povrća
· Heljda s tostiranim indijskim oraščićima
Desert
· Torta od tamne čokolade i Cabernet Sauvignona
*vege: vege burger od grahorica
Broj mjesta po večeri je 12.
Termine popunjavamo po redoslijedu prijave. Preporučamo da se prijavite i izvršite uplatu što prije kako bi osigurali svoje mjesto. Rezervacija vrijedi kada primimo Vašu uplatu ili nam pošaljete potvrdu o uplati.
Službene rezervacije primaju se od 30.10.2016.
Pozivamo vas da se javite i prije ako imate bilo kakva pitanja.
Informacije i rezervacije:
info@kulturaprehrane.hr
091 48144 66
Veselimo se druženju, pripremi i uživanju u večeri :)
Cijena po osobi: 100 kuna (moguće su rezervacije za grupe)
Kada? Od 07.10. do 16.10. 2016. / Druženje počinje u 18:30 sati.
Gdje? Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb
Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN broj HR5023600001101316809
Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: Tjedan restorana / DATUM
Poziv na broj: (OIB uplatitelja)
Rezervacija vrijedi kada primimo Vašu uplatu ili nam pošaljete potvrdu o uplati. U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 1 dan prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan. Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća.