Listopad 2017.
01.10.
31.10.

Radionice

Tjedan restorana u Centru za kulturu prehrane!
07.10.2016 do 16.10.2016

Minglanje + Kuhanje + Večera od 3 slijeda + Vino = 100kn :)

S veseljem najavljujemo ponovno sudjelovanje Centra za kulturu prehrane na 13. Tjednu restorana!

Nismo restoran, ali postoji razlog zašto da dođete baš kod nas: u restoranu se družite u blagovaonici, a kod nas i u kuhinji! :) Pridružite nam se, okusite drugu stranu pripreme hrane i naučite male tajne iz kuhinje – mjesta gdje je uvijek najbolja zabava! Povedite prijatelje i drage osobe i guštajte u večeri koju pripremate zajednički sa stručnim timom Centra. Učimo vas tajne pripreme vrhunskih recepata, vodimo vas u pripremi i znamo gdje stoji mali oštri nožić koji treba za sjeckanje vrganja ...  Večera u centru znači puno dobre hrane,  dobrih kulinarskih savjeta, dobrog teka i dobre zabave!  Kroz tri jelovnika kreirali smo fusion hrvatske i svjetske kuhinje!   Za svaki jelovnik naznačeni su datumi kada je na raspolaganju, odaberite datum (i jelovnik) koji vam najviše odgovara i osigurajte svoje

Svježe i kvalitetne ekološke namirnice osigurava Bio&Bio – Hvala prirodi!, kvalitetno prvoklasno meso mesnica Igo-mat d.o.o. , a vrhunska vina Vinarija IURIS! – Vina s Kraljevog brda!

Jelovnik 1.  Jesenska bajka ( 7.10. / 10.10. / 13.10. / 16.10. )

Predjelo

·         Krem juha od bundeve s hrskavim bučinim sjemenkama

·         Kukuruzni kruščići

Glavno jelo

·         Pileći bataci pečeni u gustom umaku od piva Ili vege*

·         Dvoslojni gratin od krumpira i  karameliziranog luka

·         Trostruka zelena salata

Desert

·         Galette od kruškaka s bademima i vanilijom

 

Jelovnik 2. La Bella Italia (8.10. / 11.10. / 14.10. )

Predjelo

·         Juha Pappa al Pomodoro

·         Grisini Provansa

Glavno jelo

·         Teletina s pršutom, kaduljom u umaku od bijelog vina Ili vege*

·         Zrnasto – orašasta trilogija: amarant, proso i heljda

·         Topla salata od mahuna

Desert

·         Torta al Limone

 

Jelovnik 3. Put oko svijeta  (9.10. / 12.10. / 15.10. )

Predjelo

·         Gusta juha od celera  s čipsom od listova peršina

·         Crni kruh s orasima

Glavno jelo

·         Svinjski kotleti glazirani umakom soja sosa i meda Ili vege*

·         Wok julienne 3 vrste korjenastog povrća

·         Heljda s tostiranim indijskim oraščićima

Desert

·         Torta od tamne čokolade i Cabernet Sauvignona

*vege: vege burger od grahorica

Broj mjesta po večeri je 12.

Termine popunjavamo po redoslijedu prijave. Preporučamo da se prijavite i izvršite uplatu što prije kako bi osigurali svoje mjesto. Rezervacija vrijedi kada primimo Vašu uplatu ili nam pošaljete potvrdu o uplati.

Službene rezervacije primaju se od 30.10.2016.

Pozivamo vas da se javite i prije ako imate bilo kakva pitanja. 
Informacije i rezervacije: 
info@kulturaprehrane.hr
091 48144 66

Veselimo se druženju, pripremi i uživanju u večeri :)

Cijena po osobi: 100 kuna (moguće su rezervacije za grupe)
Kada?  Od 07.10. do 16.10. 2016.   /  Druženje počinje u 18:30 sati. 
Gdje? Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb

Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN broj HR5023600001101316809

Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: Tjedan restorana / DATUM
Poziv na broj: (OIB uplatitelja)

Rezervacija vrijedi kada primimo Vašu uplatu ili nam pošaljete potvrdu o uplati. U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 1 dan prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan. Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća.

 

 

Mala VINSKA škola
30.10.2017
Prošle radionice

Projekti

© Biotechnicon poduzetnički centar d.o.o. 2017 - sva prava pridržana
  • Centar za kulturu prehrane
  • Nazorova 18
  • HR - 10 000 Zagreb
  • +385 91 481 4466
  • +385 1 481 4463