Svibanj 2017.
01.05.
31.05.
4.
9.
Ciklus radionica
09.05.2017 do 09.04.2017
13.
15.
Ciklus radionica
15.05.2017 do 26.04.2017
16.
Radionica
16.05.2017
17.
Radionica
17.05.2017
18.
22.
Radionica
22.05.2017
23.
Radionica
23.05.2017
24.
Radionica
24.05.2017
25.
29.
31.
Radionica
31.05.2017

Radionice

After Work KULinIRANJE!
03.11.2016

Nakon posla dođi na After Work KULinIRANJE!

Nakon posla dođi na After Work KULinIRANJE!
 
Zašto?
 
Zato što spajamo ugodno s korisnim - družimo se, učimo kuhati i večeramo!
 
I zato što je više kul nego after work party ;)
 
Svake prve srijede u mjesecu nauči kuhati fina i zdrava jela koja je praktično ponijeti na posao i koja su brza za skuhati nakon posla!
 
Kuliniramo s Ivom Savić. Poznatom blogericom iza bloga Culinary postcards - Kulinarske razglednice.
 
na drugom KULinarskom partiju igramo se s kraljicom jeseni - bundevom - u slasnim i zanimljivim kombinacijama!!!
 
Jelovnik:
 
  1. Sočni kruščići s bundevom
  2. Pikantna krem juha od bundeve
  3. Ramstek iz woka i hrskava salata 
  4. Čarobna krema od čokolade
  5. Jesenski keksi (za ponijeti)
 
Svi polaznici dobivaju dar: Diplomu i recepte!
Kada: 03.11.2016., srijeda / 18-20:30h
 
 
Gdje: Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb
Rezervacije: info@kulturaprehrane.hr ili 091 481 44 66
Cijena: Cijena za dvosatnu radionicu je 225kn
Popust: 15% za uplate do 31.11.2016. (190kn)
25% za dvije kupljene radionice (340kn)
 
Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN broj HR5023600001101316809
Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: Kuliniranje
Poziv na broj: (OIB uplatitelja)
 
U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 1 dan prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan. Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća.
Prošle radionice

Projekti

© Biotechnicon poduzetnički centar d.o.o. 2017 - sva prava pridržana
  • Centar za kulturu prehrane
  • Nazorova 18
  • HR - 10 000 Zagreb
  • +385 91 481 4466
  • +385 1 481 4463