Srpanj 2017.
01.07.
31.07.
8.
11.
Radionica
11.07.2017
12.
Radionica
12.07.2017
13.
16.

Radionice

Put oko svijeta kroz kuhinju: Japan - Masterclass
10.11.2016

Kazuhiro Sato i Shin Ayukava

Otiskujemo se na gastro putovanje kroz svjetske kuhinje put  Japana! Putovali smo već u Japan sa starim prijateljima iz trgovine japanskim specijalitetima Destinatio Tokyo koji dovode izvrsnog japanskog kuhara Kazuhiro Sato-a koji nas uči japanskoj vještini rezanja povrća  u predivne oblike Yasai-Zaiku, a Shin nas uči pripremati slasno tradicionalno jelo Nikujyaga.

 

Svi polaznici dobivaju dar:

diplomu, recepte i 15% popusta* u trgovini Destinatio Tokyo!


Kada: 10.011.2016./ 14-16h

Gdje: Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb

Rezervacije: info@kulturaprehrane.hr  ili  091 481 44 66

Cijena Kulinarski dio (Nikujyaga)

Cijena za dvosatnu radionicu je 350kn 

Popust: Za uplate do 09.11.2016. (300kn) 

              Za dvije kupljene radionice (500kn)

Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN broj HR5023600001101316809

Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: Put oko svijeta kroz kuhinju - Masterclass
Poziv na broj: (OIB uplatitelja) 

U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 1 dan prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan. Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća.

*Popust je potrebno iskoristiti u roku 2 tjedna nakon održavanja radionice.

Veselimo se druženju i kuhanju :)

Prošle radionice

Projekti

© Biotechnicon poduzetnički centar d.o.o. 2017 - sva prava pridržana
  • Centar za kulturu prehrane
  • Nazorova 18
  • HR - 10 000 Zagreb
  • +385 91 481 4466
  • +385 1 481 4463