Studeni 2017.
01.11.
30.11.
8.
Radionica
08.11.2017
10.
Ciklus radionica
10.11.2017 do 12.11.2017
12.
Ciklus radionica
10.11.2017 do 12.11.2017
14.
20.
Radionica
20.11.2017
22.
27.
Radionica
27.11.2017
29.
Radionica
29.11.2017

Radionice

ZIMSKA škola slastičarstva
03.01.2017 do 05.01.2017

Trodnevni intenzivni tečaj

Zimska škola slastičarstva- ubrzani trodnevni tečaj :)

Na radionici učimo raditi 12 recepata kroz koje prolazimo sve teme osnova slastičarstva koje su sadržane u Maloj školi slastičarstva. Voditeljica je Anja Bajt, velika zaljubljenica u slastičarstvo koja svoje umijeće prenosi na poznatom gastroblogu Sweetheart. Vodila je nebrojeno mnogo radionica u okviru Centra za kulturu prehrane, Festivala Slatki gušti te na različitim drugim gastro - manifestacijama.


TEME
Osnovni biskviti
Osnovne kreme
Božićni keksići
Osnovna prhka tijesta
Osnovna dizana tijesta
Zdravije slastice
Vučena tijesta


RECEPTI
sacher biskvit
joconde biskvit
čokoladni ganache
slastičarska krema
voće (dekoracija, posluživanje)
dizana (orehnjača/makovnjača)
vučena (štrudla: sir/jabuke)
zdravi čokoladni mousse i edukacija o zamjenama za brašno i šećer
prhko tijesto za pitu i keksiće
keksi s komadićima čokolade (osnovno tijesto za kekse)
nadjev za pitu: lemon curd (krema od limuna) + meringue
nadjev za prhke keksiće: marmelada
 

Voditeljica:  Anja Bajt

Kada: 03.01.-05.01.2017.  /18:00-20:30h
Gdje: Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb
Cijena:
Radionica: 1900kn
Popust za prijave do 21.12.2016. 50% Cijena: 950kn

Uplate:

Mogućnost plaćanja u 3 rate. Posljednja rata mora biti uplaćena 2 dana prije tečaja.

Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN broj HR5023600001101316809
Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: ZIMSKA škola slastičarstva


Poziv na broj: (OIB uplatitelja) 
U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 1 dan prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan. 
Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća.
Broj mjesta za Školu vege kuhinje i pojedine radionice je 12 (ukoliko nema 12 prijavljenih za Školu, radionice se dodatno popunjavaju).
Termine popunjavamo po redoslijedu prijave. Preporučamo da se prijavite i izvršite uplatu što prije kako bi osigurali svoje mjesto.
Rezervacija vrijedi kada primimo Vašu uplatu ili nam pošaljete potvrdu o uplati. 


 

Prošle radionice

Projekti

© Biotechnicon poduzetnički centar d.o.o. 2017 - sva prava pridržana
  • Centar za kulturu prehrane
  • Nazorova 18
  • HR - 10 000 Zagreb
  • +385 91 481 4466
  • +385 1 481 4463