Svibanj 2017.
01.05.
31.05.
4.
9.
Ciklus radionica
09.05.2017 do 09.04.2017
13.
15.
Ciklus radionica
15.05.2017 do 26.04.2017
16.
Radionica
16.05.2017
17.
Radionica
17.05.2017
18.
22.
Radionica
22.05.2017
23.
Radionica
23.05.2017
24.
Radionica
24.05.2017
25.
29.
31.
Radionica
31.05.2017

Radionice

Roditelji i djeca kuhaju!
23.02.2017

Zimske finoće!

Roditelji i djeca su najbolji tim u kuhinji :)

Povedite klince i zabavite se u našoj kuhinji

zajednički pripremajući :

 

  Zimska juha od kestena

Pokladne tortilje

Štrudla od jabuka

Štrudla od sira

 

 quiche lorraine 
* domaća tjestenina
umak 
* svinjetina na azijski
šareni wok

 

* proljletne tortilje
 quiche lorraine 
* domaća tjestenina
umak 
* svinjetina na azijski
šareni wok
* proljletne tortilje
šareni slani muffini 
muuuu zeleni sirni namaz
snikers kuglice
jabučo-ko-lač
speculaciu

_________________________________________________________________________________________

 

Kada: 23.02.2017./ 18-20h

Gdje: Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb

Cijena: 

* Roditelj i dijete: 350kn 

  Popust za prijave do 21.02.2017.  (275kn)

 

Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN broj HR5023600001101316809

Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: Put oko svijeta kroz kuhinju - Roditelji i djeca
Poziv na broj: (OIB uplatitelja) 

U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 1 dan prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan. Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća.

 

Broj mjesta je 12 (6 parova roditelj-dijete). Termine popunjavamo po redoslijedu prijave. Preporučamo da se prijavite i izvršite uplatu što prije kako bi osigurali svoje mjesto.

Rezervacija vrijedi kada primimo Vašu uplatu ili nam pošaljete potvrdu o uplati.

 

Veselimo se druženju i kuhanju :)

Prošle radionice

Projekti

© Biotechnicon poduzetnički centar d.o.o. 2017 - sva prava pridržana
  • Centar za kulturu prehrane
  • Nazorova 18
  • HR - 10 000 Zagreb
  • +385 91 481 4466
  • +385 1 481 4463