Travanj 2017.
01.04.
30.04.
2.
9.
Radionica
09.04.2017
11.
Radionica
11.04.2017
12.
13.
Radionica
13.04.2017
18.
Radionica
18.04.2017
19.
Radionica
19.04.2017
20.
24.
Radionica
24.04.2017
25.
Radionica
25.04.2017
26.
Radionica
26.04.2017
27.
Radionica
27.04.2017

Radionice

Škola kuhanja
09.02.2017

Riba i plodovi mora

6 tematskih radionica, jednom mjesečno

Ideja Škole kuhanja je kroz 6 radionica naučiti

- kuharske tehnike i obradu namirnica 
- planirati jelovnik, kupovinu i kuhanje
- zanimljive recepte i kreativan pristup kuhanju
- praktične savjete i trikove 
- osnovne slastičarske recepte
- uparivati hranu i vino

Radionice su tematske, uz ono što je u fokusu, pripremamo priloge tako da učimo dodatne elemente npr. pravilnu pripremu rižota, izradu domaćih njoka itd. Tema slastica nije posebna tema, na svakoj radionici radimo jedan desert. Uparivati hranu i vino učimo na svakoj radionici uparivanjem vina uz glavno jelo radionice. 

 

5. RIBA i PLODOVI MORA

- Upoznavanje s vrstama ribe i podjela na bijelu i plavu
- Pripremanje i filetiranje skuše
- Pripremanje filetirane skuše u tavi i u pećnici u škartocu
- Pripremanje blanširanog povrća i quinoe za prilog
- Pripremanje rižota od liganja i osnove čišćenja lignji 
- Desert: creme brulee 

 

Teme po radionicama

1. Domaća tjestenina i umaci 27.10.
2. Jela „na žlicu“ 17.11.
3. Bijelo meso 15.12. 
4. Crveno meso 19.01.
5. Riba i plodovi mora 16.02.
6. Domaći kruh i namazi (slatki i slani) 16.03.

Voditeljica: Andrea Cukrov

Kada: Rujan 2016. – Veljača 2017.
6 radionica, jednom mjesečno - treći četvrtak u mjesecu od 18-20:30h.
Gdje: Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb
Cijena:
Škola (6 radionica) 2100kn
Popust za prijave do 10.09. 50% 

 

Radionica: 350kn 

Popust za prijave do 2 dana prije 45% (Cijena: 190kn) 


Uplate:

- Cijela škola (10 radionica)
Tri rate  Uplate rata potrebno je izvršiti do datuma: 
prva do 08.09.2016. / druga do 08.11.2017. / treća do 08.02.2017.
Ukoliko imate potrebu za većim brojem rata, molim Vas napomenite.

- Pojedina radionica
Jedna rata, uplaćena najmanje 3 dana prije radionice s obaveznom prijavom na mail.
Najmanje 2 dana prije termina radionice da bi se ostvrio popust od 45% (cijena 190kn).

Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN broj HR5023600001101316809
Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: Škola kuhanja (za cijelu Školu) ILI Škola kuhanja radionica MJESEC RADIONICE 
Poziv na broj: (OIB uplatitelja) 

Broj mjesta je 12. Popunjavamo ih po redoslijedu prijave koja se potvrđuje uplatom.

U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 1 dan prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan. 
Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća.
Broj mjesta za Školu vege kuhinje i pojedine radionice je 12 (ukoliko nema 12 prijavljenih za Školu, radionice se dodatno popunjavaju).
Termine popunjavamo po redoslijedu prijave. Preporučamo da se prijavite i izvršite uplatu što prije kako bi osigurali svoje mjesto.
Rezervacija vrijedi kada primimo Vašu uplatu ili nam pošaljete potvrdu o uplati. 

Muffini & Cupcakesi
24.04.2017
Francuska
25.04.2017
Prošle radionice

Projekti

© Biotechnicon poduzetnički centar d.o.o. 2017 - sva prava pridržana
  • Centar za kulturu prehrane
  • Nazorova 18
  • HR - 10 000 Zagreb
  • +385 91 481 4466
  • +385 1 481 4463