Siječanj 2018.
01.01.
31.01.
6.
Radionica
06.01.2018
7.
19.
22.
Radionica
22.01.2018
23.
Radionica
23.01.2018
26.
Radionica
26.01.2018
27.
Radionica
27.01.2018
28.
31.

Radionice

Zimska škola kuhanja
12.02.2017

Intenzivni jednodnevni tečaj

Ideja Škole kuhanja je kroz jednodnevno druženje naučiti:

- kuharske tehnike i obradu namirnica 
- planirati jelovnik, kupovinu i kuhanje
- zanimljive recepte i kreativan pristup kuhanju
- praktične savjete i trikove 
- osnovne slastičarske recepte
- uparivati hranu i vino
- izdada 15+ recepata

Teme koje se obrađuju:

1. Domaća tjestenina i umaci 
2. Jela „na žlicu“ 
3. Bijelo meso 
4. Crveno meso 
5. Riba i plodovi mora 
6. Domaći kruh i namazi (slatki i slani) 

Voditeljica: Andrea Cukrov / Anja Bajt
Kada: 12.02.2017. /10:00-16:30h
Gdje: Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb

 

Cijena:
Radionica: 1500kn

Popust za prijave do 10.02.2017. 50% Cijena: 750kn

Popust za prijave u paru: 550kn po osobi 


Uplate:
Mogućnost plaćanja u 3 rate. Posljednja rata mora biti uplaćena 2 dana prije tečaja.
Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN broj HR5023600001101316809
Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: ZIMSKA škola kuhanja


Poziv na broj: (OIB uplatitelja) 
U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 1 dan prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan. 
Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća.
Broj mjesta za Školu vege kuhinje i pojedine radionice je 12 (ukoliko nema 12 prijavljenih za Školu, radionice se dodatno popunjavaju).
Termine popunjavamo po redoslijedu prijave. Preporučamo da se prijavite i izvršite uplatu što prije kako bi osigurali svoje mjesto.
Rezervacija vrijedi kada primimo Vašu uplatu ili nam pošaljete potvrdu o uplati.

Mala PIVSKA škola
22.01.2018
Mala VINSKA škola
23.01.2018
Prošle radionice

Projekti

© Biotechnicon poduzetnički centar d.o.o. 2018 - sva prava pridržana
  • Centar za kulturu prehrane
  • Nazorova 18
  • HR - 10 000 Zagreb
  • +385 91 481 4466
  • +385 1 481 4463