Svibanj 2017.
01.05.
31.05.
4.
9.
Ciklus radionica
09.05.2017 do 09.04.2017
13.
15.
Ciklus radionica
15.05.2017 do 26.04.2017
16.
Radionica
16.05.2017
17.
Radionica
17.05.2017
18.
22.
Radionica
22.05.2017
23.
Radionica
23.05.2017
24.
Radionica
24.05.2017
25.
29.
31.
Radionica
31.05.2017

Radionice

Ciklus: Mesne delicije
15.03.2017

1/3 Svinjetina

Mesne delicije u tri radionice -  Mljac! 

Ciklus vodi Andrea Cukrov, poznata blogerica koja stoji iza bloga Voće i povrće koja piše i za portal Volim meso.

 

15.03.2017. Svinjetina 

 

Kroz premu 5 savršenih recepata ovladavamo razliučitim tehnikama pripreme mesa. Uz svaki recept radimo i prilog!

 

1. Pulled pork

2. Porchetta

3. Lungić "A la Toscana"

4. Deglazirani&mantekirani kotleti

5. Suhe šljive u hrskavoj panceti

1. PULLED PORK
2. PORCHETTA
3. LUNGIĆ „A LA TOSCANA„
4. DEGLAZIRANi&mantekirani kotleti
5. suhe šljive u hrskavoj panceti

_________________________________________________________________________________________

 

Kada: 15.03.2017. / 18-21h

Gdje: Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb

 

03.2017. Svinjetina

04.2017. Teletina i junetina

05.2017. Perad

 

 

Cijena: 350kn po radionici 

Popusti:

Rane prijave (do 2 dana prije radionice): cijena 275kn

Prijave u paru ili dvije kupljene radionice u ciklusu: cijena 500kn 

Cijeli ciklus / 3 dolaska: cijena 675kn

 

Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN broj HR5023600001101316809

Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: Put oko svijeta kroz kuhinju - MESNE DELICIJE - tema 
Poziv na broj: (OIB uplatitelja) 

Broj mjesta je 12. Popunjavamo ih po redoslijedu prijave koja se potvrđuje uplatomU slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 1 dan prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan. Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća.

 

Broj mjesta  je 12 . Termine popunjavamo po redoslijedu prijave. Preporučamo da se prijavite i izvršite uplatu što prije kako bi osigurali svoje mjesto.

Rezervacija vrijedi kada primimo Vašu uplatu ili nam pošaljete potvrdu o uplati. 

Prošle radionice

Projekti

© Biotechnicon poduzetnički centar d.o.o. 2017 - sva prava pridržana
  • Centar za kulturu prehrane
  • Nazorova 18
  • HR - 10 000 Zagreb
  • +385 91 481 4466
  • +385 1 481 4463