Listopad 2017.
01.10.
31.10.

Radionice

Ciklus: Mesne delicije
15.03.2017

1/3 Svinjetina

Mesne delicije u tri radionice -  Mljac! 

Ciklus vodi Andrea Cukrov, poznata blogerica koja stoji iza bloga Voće i povrće koja piše i za portal Volim meso.

 

15.03.2017. Svinjetina 

 

Kroz premu 5 savršenih recepata ovladavamo razliučitim tehnikama pripreme mesa. Uz svaki recept radimo i prilog!

 

1. Pulled pork

2. Porchetta

3. Lungić "A la Toscana"

4. Deglazirani&mantekirani kotleti

5. Suhe šljive u hrskavoj panceti

1. PULLED PORK
2. PORCHETTA
3. LUNGIĆ „A LA TOSCANA„
4. DEGLAZIRANi&mantekirani kotleti
5. suhe šljive u hrskavoj panceti

_________________________________________________________________________________________

 

Kada: 15.03.2017. / 18-21h

Gdje: Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb

 

03.2017. Svinjetina

04.2017. Teletina i junetina

05.2017. Perad

 

 

Cijena: 350kn po radionici 

Popusti:

Rane prijave (do 2 dana prije radionice): cijena 275kn

Prijave u paru ili dvije kupljene radionice u ciklusu: cijena 500kn 

Cijeli ciklus / 3 dolaska: cijena 675kn

 

Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN broj HR5023600001101316809

Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: Put oko svijeta kroz kuhinju - MESNE DELICIJE - tema 
Poziv na broj: (OIB uplatitelja) 

Broj mjesta je 12. Popunjavamo ih po redoslijedu prijave koja se potvrđuje uplatomU slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 1 dan prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan. Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća.

 

Broj mjesta  je 12 . Termine popunjavamo po redoslijedu prijave. Preporučamo da se prijavite i izvršite uplatu što prije kako bi osigurali svoje mjesto.

Rezervacija vrijedi kada primimo Vašu uplatu ili nam pošaljete potvrdu o uplati. 

Mala VINSKA škola
30.10.2017
Prošle radionice

Projekti

© Biotechnicon poduzetnički centar d.o.o. 2017 - sva prava pridržana
  • Centar za kulturu prehrane
  • Nazorova 18
  • HR - 10 000 Zagreb
  • +385 91 481 4466
  • +385 1 481 4463