Libanonci su poznati kao prvi ljudi koji su putovali po svijetu. Najpoznatiji su po svom stilu života i darežljivosti, stoga su na svom putu širili umjetnost svoje kuhinje.
Doživite Libanon u Centru zakulturu prehrane - Amal Obeid donosi vam dašak slasne arapske kuhinje!
Putujemo u Libanon kroz priču, kuhanje i uživanje u hrani!
Amal nas uči spremati:
Flafel Wrap
Mutabbal
Tabouli
Sambousek
Shishbarak + Rice
Desert: Namoura
Svi polaznici dobivaju dar: Diplomu i recepte!
Kada: 21.03.2017., utorak / 18-20:30h
Gdje: Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb
Rezervacije: info@kulturaprehrane.hr ili 091 481 44 66
Cijena: Cijena za dvosatnu radionicu je 225kn
Popust: 15% za uplate do 19.03.2017. (190kn)
25% za dvije kupljene radionice (340kn)
Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN broj HR5023600001101316809
Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: Put oko svijeta kroz kuhinju - LIBANON
Poziv na broj: (OIB uplatitelja)
Broj mjesta je 12. Popunjavamo ih po redoslijedu prijave koja se potvrđuje uplatom.
U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 1 dan prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan. Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća.
Veselimo se druženju i kuhanju :)