Studeni 2017.
01.11.
30.11.
8.
Radionica
08.11.2017
10.
Ciklus radionica
10.11.2017 do 12.11.2017
12.
Ciklus radionica
10.11.2017 do 12.11.2017
14.
20.
Radionica
20.11.2017
22.
27.
Radionica
27.11.2017
29.
Radionica
29.11.2017

Radionice

Mesne delicije: SVINJETINA
26.04.2017

Mesne delicije u tri radionice -  Mljac! 

Ciklus vodi Andrea Cukrov, poznata blogerica koja stoji iza bloga Voće i povrće koja piše i za portal Volim meso.

 

26.04.2017. Svinjetina 

 

Kroz premu 5 savršenih recepata ovladavamo razliučitim tehnikama pripreme mesa. Uz svaki recept radimo i prilog!

 

1. Pulled pork

2. Porchetta

3. Lungić "A la Toscana"

4. Deglazirani&mantekirani kotleti

5. Suhe šljive u hrskavoj panceti

1. PULLED PORK
2. PORCHETTA
3. LUNGIĆ „A LA TOSCANA„
4. DEGLAZIRANi&mantekirani kotleti
5. suhe šljive u hrskavoj panceti

_________________________________________________________________________________________

 

Kada: 15.03.2017. / 18-21h

Gdje: Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb

 

04.2017. Svinjetina

05.2017. Teletina i junetina

06.2017. Perad

 

 

Cijena: 350kn po radionici 

Popusti:

Rane prijave (do 2 dana prije radionice): cijena 275kn

Prijave u paru ili dvije kupljene radionice u ciklusu: cijena 500kn 

Cijeli ciklus / 3 dolaska: cijena 675kn

 

Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN broj HR5023600001101316809

Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: Put oko svijeta kroz kuhinju - MESNE DELICIJE - tema 
Poziv na broj: (OIB uplatitelja) 

Broj mjesta  je 12 (ukoliko nema 12 prijavljenih za Školu, radionice se dodatno popunjavaju). Termine popunjavamo po redoslijedu prijave. Preporučamo da se prijavite i izvršite uplatu što prije kako bi osigurali svoje mjesto.

Rezervacija vrijedi kada primimo Vašu uplatu ili nam pošaljete potvrdu o uplati.

U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 1 dan prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan. 
Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća.  Obavijest o odgodi radionice šaljemo putem maila s kojeg ste poslali potvrdu o uplati najkasnije do 18:00h dan prije održavanja radionice. Molimo Vas da pratite mail!

Veselimo se druženju i kuhanju :)hanju :)

Prošle radionice

Projekti

© Biotechnicon poduzetnički centar d.o.o. 2017 - sva prava pridržana
  • Centar za kulturu prehrane
  • Nazorova 18
  • HR - 10 000 Zagreb
  • +385 91 481 4466
  • +385 1 481 4463