Listopad 2018.
01.10.
31.10.
4.
Radionica
04.10.2018
15.
Radionica
15.10.2018
16.
Ciklus radionica
16.10.2018 do 16.09.2018
27.
28.
Radionica
28.10.2018
29.
Radionica
29.10.2018

Radionice

Domaći kruh i namazi (slani i slatki)
11.05.2017

Škola kuhanja

6 tematskih radionica, jednom mjesečno

Ideja Škole kuhanja je kroz 6 radionica naučiti

- kuharske tehnike i obradu namirnica 
- planirati jelovnik, kupovinu i kuhanje
- zanimljive recepte i kreativan pristup kuhanju
- praktične savjete i trikove 
- osnovne slastičarske recepte
- uparivati hranu i vino

Radionice su tematske, uz ono što je u fokusu, pripremamo priloge tako da učimo dodatne elemente npr. pravilnu pripremu rižota, izradu domaćih njoka itd. Tema slastica nije posebna tema, na svakoj radionici radimo jedan desert. Uparivati hranu i vino učimo na svakoj radionici uparivanjem vina uz glavno jelo radionice. 

 

6. DOMAĆI KRUHOVI I NAMAZI – SLANI I SLATKI

- Focaccia
- Irski soda kruh
- Pita kruh 
- Grisini
- Tapenada 
- Hummus
- Pileća pašteta 
- Namaz od lješnjaka 
- Speculatius namazi

Teme po radionicama

1. Domaća tjestenina i umaci
2. Jela „na žlicu“ 
3. Bijelo meso 
4. Crveno meso 
5. Riba i plodovi mora 
6. Domaći kruh i namazi (slatki i slani) 


Voditeljica: Andrea Cukrov
 

Kada: 11.05.2017./ 18-20:30h

Gdje: Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb

Rezervacije: info@kulturaprehrane.hr  ili  091 481 44 66

Cijena: 350 kn

Popust: za prijave do 2 dana prije 45% (Cijena: 190kn)

Jedna rata, uplaćena najmanje 3 dana prije radionice s obaveznom prijavom na mail.
Najmanje 2 dana prije termina radionice da bi se ostvrio popust od 45% (cijena 190kn).

Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN broj HR5023600001101316809
Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: Škola kuhanja (za cijelu Školu) ILI Škola kuhanja radionica MJESEC RADIONICE 
Poziv na broj: (OIB uplatitelja) 

Broj mjesta  je 12 (ukoliko nema 12 prijavljenih za Školu, radionice se dodatno popunjavaju). Termine popunjavamo po redoslijedu prijave. Preporučamo da se prijavite i izvršite uplatu što prije kako bi osigurali svoje mjesto.

Rezervacija vrijedi kada primimo Vašu uplatu ili nam pošaljete potvrdu o uplati.

U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 1 dan prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan. 
Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća.  Obavijest o odgodi radionice šaljemo putem maila s kojeg ste poslali potvrdu o uplati najkasnije do 18:00h dan prije održavanja radionice. Molimo Vas da pratite mail!

Veselimo se druženju i kuhanju :)

INDIJA: Kulinarska radionica i večera
16.10.2018 do 16.09.2018
Prošle radionice

Projekti

© Biotechnicon poduzetnički centar d.o.o. 2018 - sva prava pridržana
  • Centar za kulturu prehrane
  • Nazorova 18
  • HR - 10 000 Zagreb
  • +385 91 481 4466
  • +385 1 481 4463