Radionice

Naše interaktivne radionice pravo su mjesto za vaše kulinarske podvige! Poput prave male škole učimo, kuhamo, pečemo i zatim – kušamo. Radionice vode kuhari, slastičari, poznati blogeri, nutricionisti i ostali suradnici.

Na radionicama se bavimo tradicionalnom i modernom kuhinjom, slasticama, zdravom hranom i nutricionizmom te pripremamo hranu sa sezonskim namirnicama. Svi polaznici sudjeluju na radionicama koje se održavaju u našoj potpuno opremljenoj kuhinji.

Broj slobodnih mjesta na nadolazećim radionicama

* ako nije istaknut broj mjesta, ima ih 4 ili više

Broj dostupnih mjesta ažuriramo kroz radni tjedan, tijekom dana. Može se dogoditi da se mjesta popune, prije nego smo ponovnoažurirali stranicu. U svakom trenutku možete nazvati                                       091 481 4466 za aktualnu informaciju

10.2. Mala škola piva
15.2. Cjelodnevna škola slastičarstva
24.2. Mala škola vina
26.2. Dizana tijesta

1.3. Grčka
4.3. Taco Tuesday
5.3. Wok – 1
6.3. Moderna Dalmacija – 2
7.3. Domaća tjestenina
8.3. Cjelodnevna škola slastičarstva
10.3. Ramen
13.3. Domaća tjestenina – Napredna radionica
14.3. Koreja – 2
15.3. Škola kuhanja za školarce
15.3. Cjelodnevna škola kuhanja
17.3. Ramen
18.3. Taco Tuesday
19.3. Libanon – Napredna radionica
20.3. Osnovna škola kuhanja – UPISI – 2
21.3. Meksiko – 2
22.3. Brunch
24.3 Mala škola vina
24.3. Ramen
25.3. Francuska
26.3. Turska
27.3. Napredna škola kuhanja – UPISI
28.3. Italija
29.3. Moderna Dalmacija
31.3. Španjolska
31.3. Mala škola piva

 

Nadolazeće radionice

Nakon predivnih radionica malezijske i šrilankanske kuhinje, Darko nam je pripremio novu putopisnu radionicu - Koreja. 🙂
Putujemo u Meksiko uz 6 slasnih recepata koje zajednički pripremamo i večeramo!
Subota ujutro najčešći je sinonim za druženje u gradu s najbližima, a postala je popularna za održavanje brunch-a.
Otkrijte tajne kulinarskog umijeća na našoj Cjelodnevnoj Školi kuhanja, gdje vas čeka jedinstveno iskustvo učenja i zabave.
WOK 101 by Darko Debić aka "Samo jedan griz... Hop na njegov Instagram i sve će vam biti jasno; čovjek zna znanje, iznimno je talentiran, a još više zaljubljen egzotičnu kuhinju i predivne kreacije koje svaki dan neumorno stvara.
Radionica daje uvod u temu piva, stilove i okuse kroz jednostavnu i interaktivnu komunikaciju.
Tjedno slavlje tacosa, fraza svima dobro poznata i proširena po cijelom svijetu došla je i u Kulturu prehrane!
Omiljena radionica Libanonske kuhinje koju održavamo već osam godina, dobila je nastavak!
Na edukaciji učimo raditi 10 recepata kroz koje prolazimo sve teme osnova slastičarstva koje su sadržane u Maloj školi slastičarstva.
Još jedna radionica internacionalne kuhinje u našem programu s Irmak, ne želite ovo propustiti!
Putujemo u Meksiko uz 6 slasnih recepata koje zajednički pripremamo i večeramo!
Nakon predivnih radionica malezijske i šrilankanske kuhinje, Darko nam je pripremio novu putopisnu radionicu - Koreja. 🙂
Tečaj je prikladan za početnike, ali i za napredne vinoljupce i vinoljupke.
Putujemo u Španjolsku s velikom ljubiteljicom španjolske kulture i kuhinje Anjom Bajt. 🙂
Izrađujemo krafne, fritule i churrose te učimo kako napraviti mekano i aromatično dizano tijesto s Anjom Bajt. 🙂
Naučit ćemo raditi ramen poštujući njegova načela i osnovnih 5 elemenata.
Tjedno slavlje tacosa, fraza svima dobro poznata i proširena po cijelom svijetu došla je i u Kulturu prehrane!
WOK 101 by Darko Debić aka "Samo jedan griz... Hop na njegov Instagram i sve će vam biti jasno; čovjek zna znanje, iznimno je talentiran, a još više zaljubljen egzotičnu kuhinju i predivne kreacije koje svaki dan neumorno stvara.
Kulinarska radionica posvećena modernoj interpretaciji dalmatinske kuhinje! Ova radionica će vas odvesti na putovanje kroz suvremene inovacije i tradicionalne okuse našeg prekrasnog mediteranskog područja.
Na radionici ovladavamo ovom drevnom vještinom izrade domaće tjestenine.
Na edukaciji učimo raditi 10 recepata kroz koje prolazimo sve teme osnova slastičarstva koje su sadržane u Maloj školi slastičarstva.
Radionica daje uvod u temu piva, stilove i okuse kroz jednostavnu i interaktivnu komunikaciju.
Libanonci su poznati kao prvi ljudi koji su putovali po svijetu. Najpoznatiji su po svom stilu života i darežljivosti, stoga su na svom putu širili umjetnost svoje kuhinje.
Kulinarska radionica posvećena modernoj interpretaciji dalmatinske kuhinje! Ova radionica će vas odvesti na putovanje kroz suvremene inovacije i tradicionalne okuse našeg prekrasnog mediteranskog područja.
Nakon predivnih radionica malezijske i šrilankanske kuhinje, Darko nam je pripremio novu putopisnu radionicu - Koreja. 🙂
Pridruži nam se na školi kuhanja za školarce 🙂 Zajednički pripremamo i onda ručamo divne delicije i, naravno, odlično se zabavljamo!
Otkrijte tajne kulinarskog umijeća na našoj Cjelodnevnoj Školi kuhanja, gdje vas čeka jedinstveno iskustvo učenja i zabave.
Naučit ćemo raditi ramen poštujući njegova načela i osnovnih 5 elemenata.
Tjedno slavlje tacosa, fraza svima dobro poznata i proširena po cijelom svijetu došla je i u Kulturu prehrane!
Omiljena radionica Libanonske kuhinje koju održavamo već osam godina, dobila je nastavak!
Kuhanje te privlači, ali nikako da kreneš? Želiš usavršiti svoje kulinarske vještine? Želiš zadiviti dragu osobu večerom ? Napraviti vlastitu tjesteninu i kruh ove zime?
Putujemo u Meksiko uz 6 slasnih recepata koje zajednički pripremamo i večeramo!
Subota ujutro najčešći je sinonim za druženje u gradu s najbližima, a postala je popularna za održavanje brunch-a.
Tečaj je prikladan za početnike, ali i za napredne vinoljupce i vinoljupke.
Još jedna radionica internacionalne kuhinje u našem programu s Irmak, ne želite ovo propustiti!
Znaš napraviti varivo, pečeno pile i zamijesiti vlastiti kruh, a želiš saznati kako glazirati, savršeno ispeći baš svaki komad mesa i saznati „male tajne velikih majstora“? Pridruži nam se na Školi kuhanja 2!
Putujemo Italijom, malo juga Italije s arancinima i cannolima, malo sjevera sa tradicionalnih risottima regije Veneto i Lombardie.
Kulinarska radionica posvećena modernoj interpretaciji dalmatinske kuhinje! Ova radionica će vas odvesti na putovanje kroz suvremene inovacije i tradicionalne okuse našeg prekrasnog mediteranskog područja.
Putujemo u Španjolsku s velikom ljubiteljicom španjolske kulture i kuhinje Anjom Bajt. 🙂

Prošle radionice

2025 © Biotehnicon poduzetnički centar d.o.o. Sva prava pridržana.