Znaš napraviti varivo, pečeno pile i zamijesiti vlastiti kruh, a želiš saznati kako glazirati, savršeno ispeći baš svaki komad mesa i saznati „male tajne velikih majstora“? Pridruži nam se na Školi kuhanja 2 !
Možete se prijaviti samo na jednu radionicu ili na cijeli ciklus!
Na radionici učimo:
Njoki s pilećim raguom
Gnudi u umaku od maslaca i kadulje
Njoki od bundeve zapečeni u umaku alla caprese
Rimski njoki s dvije vrste sira
Njoki s cimetom i umakom od šumskog voća
Polaznici radionica dobivaju 3 dara: diplomu, recepte i popust 20% u Vivat fina vina vinotekama!
Popust se odnosi na pjenušce iz stranog asortimana. Polaznici pojedine radionice ostvaruju 1xpopust, a polaznici cijele škole 3x.
Informacije
Voditeljica: Andrea Cukrov
Kada: listopad 2017. – ožujak 2018. / jednom mjesečno
Gdje: Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb
Cijena pojedine radionice: 500 kn
Popust za rane prijave 45% (do 3 dana prije radionice/ Iznos: 275kn)
Popust za prijave u paru ili dolazak na 2 radionice unutar ciklusa 50% (Iznos 500kn)
Uplate
Jedna rata, uplaćena najmanje 3 dana prije radionice s obaveznom prijavom na mail info@kulturaprehrane.hr
Podaci za uplatu
Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN broj HR5023600001101316809
Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: Njoki
Poziv na broj: (OIB uplatitelja)
Važne napomene
U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 1 dan prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan.
Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća.
Termine popunjavamo po redoslijedu prijave. Preporučamo da se prijavite i izvršite uplatu što prije kako bi osigurali svoje mjesto.
Rezervacija vrijedi kada primimo Vašu uplatu ili nam pošaljete potvrdu o uplati. Veselimo se druženju i kuhanju :)