Listopad 2018.
01.10.
31.10.
4.
Radionica
04.10.2018
15.
Radionica
15.10.2018
16.
Ciklus radionica
16.10.2018 do 16.09.2018
27.
28.
Radionica
28.10.2018
29.
Radionica
29.10.2018

Radionice

Škola kuhanja 2: NJOKI
29.11.2017

Znaš napraviti varivo, pečeno pile i zamijesiti vlastiti kruh, a želiš saznati kako glazirati, savršeno ispeći baš svaki komad mesa i saznati „male tajne velikih majstora“? Pridruži nam se na Školi kuhanja 2 ! 

Možete se prijaviti samo na jednu radionicu ili na cijeli ciklus!

Na radionici učimo:

Njoki s pilećim raguom

Gnudi u umaku od maslaca i kadulje

Njoki od bundeve zapečeni u umaku alla caprese

Rimski njoki s dvije vrste sira

Njoki s cimetom i umakom od šumskog voća 

 

Polaznici radionica dobivaju 3 dara: diplomu, recepte i popust 20% u Vivat fina vina vinotekama! 

Popust se odnosi na pjenušce iz stranog asortimana. Polaznici pojedine radionice ostvaruju 1xpopust, a polaznici cijele škole 3x.

Informacije

Voditeljica: Andrea Cukrov 
Kada: listopad 2017. – ožujak 2018. / jednom mjesečno 
Gdje: Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb
Cijena pojedine radionice: 500 kn

Popust za rane prijave 45% (do 3 dana prije radionice/ Iznos: 275kn)

Popust za prijave u paru ili dolazak na 2 radionice unutar ciklusa 50% (Iznos 500kn)

Uplate

Jedna rata, uplaćena najmanje 3 dana prije radionice s obaveznom prijavom na mail info@kulturaprehrane.hr

Podaci za uplatu
Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN broj HR5023600001101316809
Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: Njoki
Poziv na broj: (OIB uplatitelja)

Važne napomene
U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 1 dan prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan.
Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća.
Termine popunjavamo po redoslijedu prijave. Preporučamo da se prijavite i izvršite uplatu što prije kako bi osigurali svoje mjesto.

Rezervacija vrijedi kada primimo Vašu uplatu ili nam pošaljete potvrdu o uplati. Veselimo se druženju i kuhanju :)

Prošle radionice

Projekti

© Biotechnicon poduzetnički centar d.o.o. 2018 - sva prava pridržana
  • Centar za kulturu prehrane
  • Nazorova 18
  • HR - 10 000 Zagreb
  • +385 91 481 4466
  • +385 1 481 4463