Lipanj 2019.
01.06.
30.06.
3.
Radionica
03.06.2019
5.
Radionica
05.06.2019
7.
Radionica
07.06.2019
9.
Radionica
09.06.2019
10.
Radionica
10.06.2019
12.
Radionica
12.06.2019
14.
Ciklus radionica
14.06.2019 do 16.06.2019
15.
Ciklus radionica
14.06.2019 do 16.06.2019
Radionica
15.06.2019
16.
Ciklus radionica
14.06.2019 do 16.06.2019
Radionica
16.06.2019
17.
Radionica
17.06.2019
24.
Radionica
24.06.2019
30.
Poklon bon

Radionice

RAW Cakes - Čokoladne Fantazije
26.02.2018

Sirovi kolači - o njima pričamo/slušamo već neko vrijeme. Zašto? Odakle početi :) Prefini su, zdravi, hranjivi i nutritivno vrijedni za nas, a uz to su super zdravi što znači užitak bez „grižnje savjesti“! Također, osim za opušteno uživanje, idealni su izbor za sve one koji radi zdravstvenih stanja ne mogu jesti "normalne" slastice (različiti stadijei dijabetesa, netolerancija na gluten, celijakija, netolerancija na laktozu itd).

Na radionici Raw Cakes otkrivamo:

  • Osnove pripreme sirovih slastica
  • Korištenje namirnica – što i kako?
  • Kako kreirati recepte za sirove slastice
  • Dekoriranje sirovih slastica
  • Priprema 5 sirovih slastica:

Sirovi Čupavci

Torta - Čokoladna fantazija ( 3 vrste čokolade )

Pita od šumskoga voća

Sirove strasti Panna Cotta

Sirova Nutella

 

Nakon radionice svi polaznici dobiju 3 dara: recepte te 

poklon paket Soyarnice i dućana Greencajg :)

 

Voditeljica Darija Barić više od desetljeća živi i radi „zdravlje“. Holistički pristup koji obuhvaća sve elemente naše dobrobiti (od sreće, preko tjelovježbe do prehrane…) trenutno je otjelovljen u AJARA Healthcare centru gdje se vjeba joga, relaksira, dobro i fino papa, masira i još puno toga događa.

O sebi i svome radu kaže...
"Hrana za dušu" jedna je od rečenica koja opisuje moj rad s hranom. U pripremanju hrane volim se igrati s okusima koji bude sva osjetila i doživljaj hrane dovode na novi nivo. Sirove poslastice osvojile su me na prvu i tu razvijam svoje kuhinjske čarolije koje iscjeljuju tijelo i hrane unutarnje dijete u nama. Na ovoj radionici napravit ćemo nekoliko neodoljivih sirovih poslastica i svi ste pozvani da s nama zakoračite u ovu sirovu avanturu.

 

Kada: 26.2.2018. / 18-20:30h

Gdje: Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb

Rezervacije: info@kulturaprehrane.hr  ili  091 481 44 66

Cijena: Cijena za dvosatnu radionicu je 550kn

Popust: 50% za uplate do 3 dana prije (275kn) 

              55% za dvije kupljene radionice (500kn)* 

              *dvije osobe na istoj radionici ili jedna osoba više radionica 

Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN broj HR5023600001101316809

Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: Put oko svijeta kroz kuhinju - RAW
Poziv na broj: (OIB uplatitelja) 

Važno

Broj mjesta  je 12 (ukoliko nema 12 prijavljenih za Školu, radionice se dodatno popunjavaju). Termine popunjavamo po redoslijedu prijave. Preporučamo da se prijavite i izvršite uplatu što prije kako bi osigurali svoje mjesto.

Rezervacija vrijedi kada primimo Vašu uplatu ili nam pošaljete potvrdu o uplati. U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 1 dan prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan. 

Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća.  Obavijest o odgodi radionice šaljemo putem maila s kojeg ste poslali potvrdu o uplati najkasnije do 18:00h dan prije održavanja radionice. Molimo Vas da pratite mail!

Veselimo se druženju i kuhanju :)

Sirovi čupavci
 
TOrta - čokoladna fantazija ( 3 vrste čokolade )
 
Pita od šumskoga voća
 
Sirove strasti panna cotta
 
Sirova nutella
 
Prošle radionice

Projekti

© Biotechnicon poduzetnički centar d.o.o. 2019 - sva prava pridržana
  • Centar za kulturu prehrane
  • Nazorova 18
  • HR - 10 000 Zagreb
  • +385 91 481 4466