Veljača 2023.
01.02.
28.02.
Ciklus radionica
Svakodnevno
Ciklus radionica
Svakodnevno
1.
2.
Radionica
02.02.2023
4.
Radionica
04.02.2023
6.
Radionica
06.02.2023
13.
14.
Radionica
14.02.2023
Ciklus radionica
15.02.2023 do 14.02.2023
15.
Ciklus radionica
15.02.2023 do 14.02.2023
18.
20.
Radionica
20.02.2023
28.
Radionica
28.02.2023
Poklon bon

Radionice

Napredna škola slastičarstva: PETIT FOURS
15.11.2017

Znaš napraviti prhke kekse, Sachericu i tiramisu, a zanima te kako raditi s čokoladom, ispeći savršene macaronse i kreirati rođendansku tortu koja oduzima dah? 

Pridruži nam se na Školi slastičarstva :) 

 

Na radionici učimo raditi

"PETIT FOURS"

Čokoladni kolačići s čokoladnom kremom
Kolačići s kremom od maslaca i malina
Kolačići s marcipanom i džemom od voća
Košarice s čokoladnom kremom i lješnjacima 

 

Informacije

Voditeljica: Andrea Cukrov 
Kada: 15.11.2017. / 18-20:30h

Cijena pojedine radionice: 500 kn

Popust za rane prijave 45% (do 3 dana prije radionice/ Iznos: 275kn)

Popust za prijave u paru ili dolazak na 2 radionice unutar ciklusa 50% (Iznos 500kn)

Uplate

Jedna rata, uplaćena najmanje 3 dana prije radionice s obaveznom prijavom na mail info@kulturaprehrane.hr
 

Podaci za uplatu
Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN broj HR5023600001101316809
Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: Škola slastičarstva 2 (za cijelu Školu) ILI Naziv radionice (za pojedinu radionicu)
Poziv na broj: (OIB uplatitelja) 

Važne napomene
U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 1 dan prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan. 
Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća.
Termine popunjavamo po redoslijedu prijave. Preporučamo da se prijavite i izvršite uplatu što prije kako bi osigurali svoje mjesto.
Rezervacija vrijedi kada primimo Vašu uplatu ili nam pošaljete potvrdu o uplati. 

WOK
02.02.2023
Prošle radionice

Projekti