Prosinac 2018.
01.12.
31.12.
3.
Radionica
03.12.2018
8.
9.
Radionica
09.12.2018
10.
Ciklus radionica
10.12.2018 do 23.12.2018
Radionica
10.12.2018
11.
Ciklus radionica
10.12.2018 do 23.12.2018
14.
Ciklus radionica
10.12.2018 do 23.12.2018
15.
Ciklus radionica
10.12.2018 do 23.12.2018
16.
Ciklus radionica
10.12.2018 do 23.12.2018
17.
Ciklus radionica
10.12.2018 do 23.12.2018
Radionica
17.12.2018
18.
Ciklus radionica
10.12.2018 do 23.12.2018
23.
Ciklus radionica
10.12.2018 do 23.12.2018
Poklon bon

Radionice

RAW Christmas Cakes
06.12.2017

Sirovi kolači - o njima pričamo/slušamo već neko vrijeme. Zašto? Odakle početi :) Prefini su, zdravi, hranjivi i nutritivno vrijedni za nas, a uz to su super zdravi što znači užitak bez „grižnje savjesti“! Također, osim za opušteno uživanje, idealni su izbor za sve one koji radi zdravstvenih stanja ne mogu jesti "normalne" slastice (različiti stadijei dijabetesa, netolerancija na gluten, celijakija, netolerancija na laktozu itd).

Na radionici Raw Cakes otkrivamo:

  • Osnove pripreme sirovih slastica
  • Korištenje namirnica – što i kako?
  • Kako kreirati recepte za sirove slastice
  • Dekoriranje sirovih slastica
  • Priprema 5 sirovih Božićnih slastica:

Zimska RAW štrudla s jabukama, orasima i grožđicama

Slasna Božićna torta

Aromatične Truffles kugllice koje zagrijavaju

Mini donuts s coffe karamelom

Zimski sladoled s okusom medenjaka 

 

Nakon radionice svi polaznici dobiju 3 dara: recepte te 

poklon paket Soyarnice i dućana Greencajg :)

 

Voditeljica Darija Barić više od desetljeća živi i radi „zdravlje“. Holistički pristup koji obuhvaća sve elemente naše dobrobiti (od sreće, preko tjelovježbe do prehrane…) trenutno je otjelovljen u AJARA Healthcare centru gdje se vjeba joga, relaksira, dobro i fino papa, masira i još puno toga događa.

O sebi i svome radu kaže...
"Hrana za dušu" jedna je od rečenica koja opisuje moj rad s hranom. U pripremanju hrane volim se igrati s okusima koji bude sva osjetila i doživljaj hrane dovode na novi nivo. Sirove poslastice osvojile su me na prvu i tu razvijam svoje kuhinjske čarolije koje iscjeljuju tijelo i hrane unutarnje dijete u nama. Na ovoj radionici napravit ćemo nekoliko neodoljivih sirovih poslastica i svi ste pozvani da s nama zakoračite u ovu sirovu avanturu.

 

Kada: 6.12.2017. / 18-20:30h

Gdje: Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb

Rezervacije: info@kulturaprehrane.hr  ili  091 481 44 66

Cijena: Cijena za dvosatnu radionicu je 550kn

Popust: 50% za uplate do 3 dana prije (275kn) 

              55% za dvije kupljene radionice (500kn)* 

              *dvije osobe na istoj radionici ili jedna osoba više radionica 

Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN broj HR5023600001101316809

Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: Put oko svijeta kroz kuhinju - RAW
Poziv na broj: (OIB uplatitelja) 

Važno

Broj mjesta  je 12 (ukoliko nema 12 prijavljenih za Školu, radionice se dodatno popunjavaju). Termine popunjavamo po redoslijedu prijave. Preporučamo da se prijavite i izvršite uplatu što prije kako bi osigurali svoje mjesto.

Rezervacija vrijedi kada primimo Vašu uplatu ili nam pošaljete potvrdu o uplati. U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 1 dan prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan. 

Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća.  Obavijest o odgodi radionice šaljemo putem maila s kojeg ste poslali potvrdu o uplati najkasnije do 18:00h dan prije održavanja radionice. Molimo Vas da pratite mail!

Veselimo se druženju i kuhanju :)

Mala PIVSKA Škola
14.01.2019
Prošle radionice

Projekti

© Biotechnicon poduzetnički centar d.o.o. 2018 - sva prava pridržana
  • Centar za kulturu prehrane
  • Nazorova 18
  • HR - 10 000 Zagreb
  • +385 91 481 4466
  • +385 1 481 4463