Veljača 2019.
01.02.
28.02.
12.
Radionica
12.02.2019
18.
Radionica
18.02.2019
22.
Ciklus radionica
22.02.2019 do 24.02.2019
24.
Ciklus radionica
22.02.2019 do 24.02.2019
25.
Radionica
25.02.2019
Poklon bon

Radionice

Škola kuhanja 1: Domaća TJESTENINA & UMACI
19.04.2018

NOVI CIKLUS!

Kuhanje te privlači, ali nikako da kreneš? Želiš usavršiti svoje kulinarske vještine? Želiš zadiviti dragu osobu večerom ? Napraviti vlastitu tjesteninu i kruh ove zime?

Mala škola kuhanja je upravo za tebe! Na radionici pripremamo:

- Izrada domaće tjestenine i osnove tijesta za tjesteninu
- Različite vrste i oblici tjestenine: fettucine, farffale, ravioli, lazanje…
- Jednostavni i brzi umaci: šalša, aglio e olio, smeđi maslac s kaduljom
- Izrada predjela i glavnog: tjestenina s aglio e olio umakom, lazanje

Polaznici radionica dobivaju 2 dara: diplomu & recepte!

Informcije:

Kada: 19.4.2018., 18-20:30h

Voditeljica: Andrea Cukrov 

Cijena pojedine radionice: 450 kn

Popust za rane prijave 45% (do 3 dana prije radionice/ Iznos: 255kn)

Popust za prijave u paru ili dolazak na 2 radionice unutar ciklusa 50% (Iznos 450kn)

UPLATE

Jedna rata, uplaćena najmanje 3 dana prije radionice s obaveznom prijavom na mail info@kulturaprehrane.hr

Podaci za uplatu
Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN broj HR5023600001101316809
Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: TJESTENINA
Poziv na broj: (OIB uplatitelja)

Važne napomene
U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 1 dan prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan.
Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća.
Termine popunjavamo po redoslijedu prijave. Preporučamo da se prijavite i izvršite uplatu što prije kako bi osigurali svoje mjesto.
Rezervacija vrijedi kada primimo Vašu uplatu ili nam pošaljete potvrdu o uplati.

Prošle radionice

Projekti

© Biotechnicon poduzetnički centar d.o.o. 2019 - sva prava pridržana
  • Centar za kulturu prehrane
  • Nazorova 18
  • HR - 10 000 Zagreb
  • +385 91 481 4466