Rujan 2022.
01.09.
30.09.
Ciklus radionica
Svakodnevno
Ciklus radionica
Svakodnevno
3.
Radionica
03.09.2022
Radionica
03.09.2022
5.
Radionica
05.09.2022
10.
Radionica
10.09.2022
Radionica
10.09.2022
12.
Radionica
12.09.2022
13.
Radionica
13.09.2022
17.
Radionica
17.09.2022
19.
Radionica
19.09.2022
20.
Radionica
20.09.2022
27.
Radionica
27.09.2022
Poklon bon

Radionice

Gurmanska vege kuhinja
12.02.2022

VAŽNO: Molimo Vas obavezno pročitajte napomene u vezi sudjelovanja OVDJE.

 

Na  radionici učimo teorijski i praktično kako zamijeniti meso, mliječne proizvode i jaja u prehrani i kuhanju. Prolazimo pripremu racepata koje inače ne možemo zamisliti bez mliječnih proizvoda i jaja. Učimo sve što trebamo znati kada ove grupe namirnica izostavljamo iz prehrane - kako ih nadomjestiti nutritivno, kako ih nadomjestiti u jelima i receptima, koji su alternativni proizvodi ...

Učimo praviti vlastito mlijeko od žitarica i orašastih plodova koje će zasigurno biti ukusnije, kvalitetnije, prirodnije i jeftinije od onog kupovnog. Učimo kako napaviti tijesto za palačinke bez jaja te kako istu logiku zamjene jaja primjeniti za druge recepte s jajima. Učimo pohati različito povrće bez jaja i konačno, radimo zdrave i fine popečke! Dok kuhamo i družimo se, pitate što god vas zanima :)

 

Na radionici učimo:

  • kuharske tehnike i obradu namirnica biljnog podrijetla
  • kako zamijeniti namirnice životinjskog podrijetla
  • učinkovito planirati jelovnik, kupovinu i kuhanje
  • zanimljive recepte i kreativan pristup kuhanju
  • praktične savjete i trikove vege kuhanja

 

Pripremamo

Mlijeko od badema

Čokoladno konopljino mlijeko

Krepka juha od crvene leće s kokosovim mlijekom

Pulled gljive sa home made tortiljama

Rice bowl sa glaziranim teriyaki tofuom

Burgeri od crnog graha uz Coleslaw

Svi polaznici dobivaju tri dara: recepte, diplomu i dar

 

VAŽNO: Molimo Vas obavezno pročitajte napomene u vezi sudjelovanja OVDJE.

 

 Svi polaznici dobivaju dar: Diplomu i recepte!

 

Informacije

          Voditelji: Tatjana Švonja / It makes sushi

            Kada: 12.2.2022. / 18-20:30h

            Gdje: Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb

 

Cijena: Cijena za radionicu  je 350kn

Popust za dvije kupljene radionice ili dolazak u paru: 600kn

NAKON UPLATE, OBAVEZNO JE POSLATI POTVRDU I PRIJAVU NA info@kulturaprehrane.hr

Podaci za uplatu

Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN HR1023600001501932088
Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: NAZIV RADIONICE
Poziv na broj: (OIB uplatitelja)

 

Važne napomene

Termine popunjavamo po redoslijedu prijave.

Preporučamo da se prijavite i izvršite uplatu što prije kako bi osigurali svoje mjesto.

Za rezervaciju je potrebno poslati mail s potvrdom uplate na info@kulturaprehrane.hr

U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 3 dana prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan.

Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća ili se može iskoristiti za drugu radionicu.

 

Veselimo se druženju!

Prošle radionice

Projekti

© Biotechnicon poduzetnički centar d.o.o. 2022 - sva prava pridržana
  • Centar za kulturu prehrane
  • Nazorova 18
  • HR - 10 000 Zagreb
  • +385 91 481 4466