Siječanj 2021.
01.01.
31.01.
Ciklus radionica
Svakodnevno
11.
Radionica
11.01.2021
13.
Radionica
13.01.2021
17.
Radionica
17.01.2021
18.
Radionica
18.01.2021
24.
Radionica
24.01.2021
25.
Radionica
25.01.2021
27.
Radionica
27.01.2021
28.
Radionica
28.01.2021
29.
Ciklus radionica
29.01.2021 do 31.01.2021
31.
Ciklus radionica
29.01.2021 do 31.01.2021
Poklon bon

Radionice

Škola kuhanja 1: DOMAĆI KRUH & NAMAZI (slani i slatki)
22.02.2018

Kuhanje te privlači, ali nikako da kreneš? Želiš usavršiti svoje kulinarske vještine? Želiš zadiviti dragu osobu večerom ? Napraviti vlastitu tjesteninu i kruh ove zime?

Mala škola kuhanja je upravo za tebe! Na radionici pripremamo:

- Focaccia
- Irski soda kruh
- Pita kruh
- Grisini
- Tapenada
- Hummus
- Pileća pašteta
- Namaz od lješnjaka
- Speculatius namaz

Polaznici radionica dobivaju dara: diplomu i recepte!

Informcije:

Kada: 22.2.2018., 18-20:30h

Voditeljica: Andrea Cukrov 

Cijena pojedine radionice: 450 kn

Popust za rane prijave 45% (do 3 dana prije radionice/ Iznos: 255kn)

Popust za prijave u paru ili dolazak na 2 radionice unutar ciklusa 50% (Iznos 450kn)

UPLATE

Jedna rata, uplaćena najmanje 3 dana prije radionice s obaveznom prijavom na mail info@kulturaprehrane.hr

Podaci za uplatu
Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN broj HR5023600001101316809
Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: KRUH
Poziv na broj: (OIB uplatitelja)

Važne napomene
U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 1 dan prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan.
Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća.
Termine popunjavamo po redoslijedu prijave. Preporučamo da se prijavite i izvršite uplatu što prije kako bi osigurali svoje mjesto.
Rezervacija vrijedi kada primimo Vašu uplatu ili nam pošaljete potvrdu o uplati.

Prošle radionice

Projekti

© Biotechnicon poduzetnički centar d.o.o. 2021 - sva prava pridržana
  • Centar za kulturu prehrane
  • Nazorova 18
  • HR - 10 000 Zagreb
  • +385 91 481 4466