Veljača 2023.
01.02.
28.02.
Ciklus radionica
Svakodnevno
Ciklus radionica
Svakodnevno
1.
2.
Radionica
02.02.2023
4.
Radionica
04.02.2023
6.
Radionica
06.02.2023
13.
14.
Radionica
14.02.2023
Ciklus radionica
15.02.2023 do 14.02.2023
15.
Ciklus radionica
15.02.2023 do 14.02.2023
18.
20.
Radionica
20.02.2023
28.
Radionica
28.02.2023
Poklon bon

Radionice

Zdraviji kolači
19.02.2022

Na radionici Zdravijihh kolača ...

    ● Zasladit ćemo se bez rafiniranih šećera

    ● Napraviti truffles od prirodnih sastojaka

    ● Zamijeniti klasično bijelo brašno pirovim integralnim

    ● Raditi kekse bez šećera, brašna, glutena, jaja - ukratko izbacili smo sve osim okusa

    ● Naučiti ponešto o bezglutenskim brašnima i kako zamijeniti jaje u receptu

 

Recepti koje pripremamo

  • Zobeni keksići
  • Kuglof ala mramorni
  • Gingerman keksići
  • Truffles 
  •  

Informacije


Voditeljica: Tatjana Švonja

Kada:  24.3.2022. / 18:00 - 20:30h

Gdje: Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb

 

Cijena: Cijena za radionicu  je 350kn

Popust za dvije kupljene radionice ili dolazak u paru: 600kn

NAKON UPLATE, OBAVEZNO JE POSLATI POTVRDU I PRIJAVU NA info@kulturaprehrane.hr

Podaci za uplatu

Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN HR1023600001501932088
Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: NAZIV RADIONICE
Poziv na broj: (OIB uplatitelja)

 

Važne napomene

Termine popunjavamo po redoslijedu prijave.

Preporučamo da se prijavite i izvršite uplatu što prije kako bi osigurali svoje mjesto.

Za rezervaciju je potrebno poslati mail s potvrdom uplate na info@kulturaprehrane.hr

U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 3 dana prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan.

Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća ili se može iskoristiti za drugu radionicu.

Veselimo se druženju!

    ●Pravimo maslac od badema i ono najvažnije , učimo raditi domaću ZDRAVU čokoladu●Zasladit cemo se bez rafiniranih secera
    ●Napraviti trufffles od prirodnih sastojaka
    ●Zamijeniti klasicno bijelo brašno pirovim integralnim
    ●Raditi kekse bez secera, brasna, glutena, jaja - ukratko izbacili smo sve osim okusa
    ●Nauciti ponešto o bezglutenskim brasnima i kako zamijeniti jaje u receptu
    ●Pravimo maslac od badema i ono najvažnije , učimo raditi domaću ZDRAVU čokoladu
WOK
02.02.2023
Prošle radionice

Projekti