Prosinac 2023.
01.12.
31.12.
Poklon bon

Radionice

Jednodnevna NAPREDNA Škola Slastičarstva
17.06.2018

17.6. Jednodnevna NAPREDNA Škola slastičarstva

Na radionici učimo raditi 7 recepata kroz koje prolazimo sve teme naprednog slastičarstva koje su sadržane u Naprednoj školi slastičarstva (ciklus od 6 radionica 1x mjesečno). Voditeljica je Anita Kozina, velika zaljubljenica u slastičarstvo koja svoje umijeće prenosi na poznatom gastroblogu Veseli trbuh.

1. Kreme 

- Creme brulee

- Panna cotta

2. Biskviti - Joconde

- Opera

- Rolada sa parama od titule paste

3. Petit Four 

- Mali biskvitni kolačići

4. Macarons 

5. Entremets torta s mirror glazurom

6. Pâte à choux 

- Choice au craquelin

- Paris - Brest

 

Voditeljica:  Anita Kozina

Kada: 17.6.2018.  /13:00-19:00h
Gdje: Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb
Cijena:
Radionica: 1750kn
Popust za prijave do 3 dana ranije 45% Cijena: 960kn
Popust za prijave u paru 50%. Cijena: 1750kn 

UPUTE ZA PLAĆANJE:

Mogućnost plaćanja u 3 rate. Posljednja rata mora biti uplaćena 2 dana prije tečaja.
Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN broj HR5023600001101316809
Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: Škola SLASTIČARSTVA 
Poziv na broj: (OIB uplatitelja) 

Broj mjesta  je 12 (ukoliko nema 12 prijavljenih za Školu, radionice se dodatno popunjavaju). Termine popunjavamo po redoslijedu prijave. Preporučamo da se prijavite i izvršite uplatu što prije kako bi osigurali svoje mjesto.

Rezervacija vrijedi kada primimo Vašu uplatu ili nam pošaljete potvrdu o uplati.

U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 1 dan prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan. 
Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća.  Obavijest o odgodi radionice šaljemo putem maila s kojeg ste poslali potvrdu o uplati najkasnije do 18:00h dan prije održavanja radionice. Molimo Vas da pratite mail!

Veselimo se druženju i kuhanju :)

Prošle radionice