Na radionici učimo raditi 7 recepata kroz koje prolazimo sve teme naprednog slastičarstva koje su sadržane u Naprednoj školi slastičarstva (ciklus od 6 radionica 1x mjesečno). Voditeljica je Anita Kozina, velika zaljubljenica u slastičarstvo koja svoje umijeće prenosi na poznatom gastroblogu Veseli trbuh.
1. Kreme
- Creme brulee
- Panna cotta
2. Biskviti - Joconde
- Opera
- Rolada sa parama od titule paste
3. Petit Four
- Mali biskvitni kolačići
4. Macarons
5. Entremets torta s mirror glazurom
6. Pâte à choux
- Choice au craquelin
- Paris - Brest
Voditeljica: Anita Kozina
Kada: 17.6.2018. /13:00-19:00h
Gdje: Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb
Cijena:
Radionica: 1750kn
Popust za prijave do 3 dana ranije 45% Cijena: 960kn
Popust za prijave u paru 50%. Cijena: 1750kn
UPUTE ZA PLAĆANJE:
Mogućnost plaćanja u 3 rate. Posljednja rata mora biti uplaćena 2 dana prije tečaja.
Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN broj HR5023600001101316809
Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: Škola SLASTIČARSTVA
Poziv na broj: (OIB uplatitelja)
Broj mjesta je 12 (ukoliko nema 12 prijavljenih za Školu, radionice se dodatno popunjavaju). Termine popunjavamo po redoslijedu prijave. Preporučamo da se prijavite i izvršite uplatu što prije kako bi osigurali svoje mjesto.
Rezervacija vrijedi kada primimo Vašu uplatu ili nam pošaljete potvrdu o uplati.
U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 1 dan prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan.
Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća. Obavijest o odgodi radionice šaljemo putem maila s kojeg ste poslali potvrdu o uplati najkasnije do 18:00h dan prije održavanja radionice. Molimo Vas da pratite mail!
Veselimo se druženju i kuhanju :)