Prosinac 2019.
01.12.
31.12.
2.
Radionica
02.12.2019
5.
Radionica
05.12.2019
7.
Ciklus radionica
07.12.2019 do 08.12.2019
8.
Ciklus radionica
07.12.2019 do 08.12.2019
9.
Radionica
09.12.2019
16.
Radionica
16.12.2019
18.
Radionica
18.12.2019
19.
22.
Ciklus radionica
23.12.2019 do 22.12.2019
23.
Ciklus radionica
23.12.2019 do 22.12.2019
Poklon bon

Radionice

Zdravi domaći SLADOLED
20.06.2018

Sladoled volimo svi i odlična je ideja naučiti ga praviti :)

Zdrave verzije, oklusi po željama, poznavanje sastojaka i nedostatak "E" brojeva - sve nas to uči Anita aka Veseli Trbuh kroz pripremu čak 8 slasnih slatoleda!

 

Okusi:

1. Kokos-Kivi

2. Bananan-Kikiri

3. Kokos-Pistacio

4. Tamna lokolada

5. Medene Maline

6. Avokado - Čokolada

7. Kokos i jagode

8. Lješnjak čokolada

Informacije

Voditeljica: Anita Kozina
Kada: 30.5.2018. / 18-20:30h

Cijena pojedine radionice: 500 kn

Popust za rane prijave 45% (do 3 dana prije radionice/ Iznos: 275kn)

Popust za prijave u paru  50% (Iznos 500kn)

Uplate

Jedna rata, uplaćena najmanje 3 dana prije radionice s obaveznom prijavom na mail info@kulturaprehrane.hr
 

Podaci za uplatu
Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN broj HR5023600001101316809
Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: SLADOLED
Poziv na broj: (OIB uplatitelja) 

Važne napomene
U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 1 dan prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan. 
Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća.
Termine popunjavamo po redoslijedu prijave. Preporučamo da se prijavite i izvršite uplatu što prije kako bi osigurali svoje mjesto.
Rezervacija vrijedi kada primimo Vašu uplatu ili nam pošaljete potvrdu o uplati. 

WSET Level 2 - Award in Wines and Spirts
07.12.2019 do 08.12.2019
Prošle radionice

Projekti

© Biotechnicon poduzetnički centar d.o.o. 2019 - sva prava pridržana
  • Centar za kulturu prehrane
  • Nazorova 18
  • HR - 10 000 Zagreb
  • +385 91 481 4466