Sladoled volimo svi i odlična je ideja naučiti ga praviti :)
Zdrave verzije, oklusi po željama, poznavanje sastojaka i nedostatak "E" brojeva - sve nas to uči Anita aka Veseli Trbuh kroz pripremu čak 8 slasnih slatoleda!
Okusi:
1. Kokos-Kivi
2. Bananan-Kikiri
3. Kokos-Pistacio
4. Tamna lokolada
5. Medene Maline
6. Avokado - Čokolada
7. Kokos i jagode
8. Lješnjak čokolada
Informacije
Voditeljica: Anita Kozina
Kada: 30.5.2018. / 18-20:30h
Cijena pojedine radionice: 500 kn
Popust za rane prijave 45% (do 3 dana prije radionice/ Iznos: 275kn)
Popust za prijave u paru 50% (Iznos 500kn)
Uplate
Jedna rata, uplaćena najmanje 3 dana prije radionice s obaveznom prijavom na mail info@kulturaprehrane.hr
Podaci za uplatu
Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN broj HR5023600001101316809
Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: SLADOLED
Poziv na broj: (OIB uplatitelja)
Važne napomene
U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 1 dan prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan.
Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća.
Termine popunjavamo po redoslijedu prijave. Preporučamo da se prijavite i izvršite uplatu što prije kako bi osigurali svoje mjesto.
Rezervacija vrijedi kada primimo Vašu uplatu ili nam pošaljete potvrdu o uplati.