Rujan 2023.
01.09.
30.09.
Ciklus radionica
Svakodnevno
Ciklus radionica
Svakodnevno
7.
Ciklus radionica
17.08.2023 do 30.09.2023
8.
Radionica
08.09.2023
Ciklus radionica
17.08.2023 do 30.09.2023
9.
Radionica
09.09.2023
Ciklus radionica
17.08.2023 do 30.09.2023
11.
12.
13.
15.
Radionica
15.09.2023
Ciklus radionica
17.08.2023 do 30.09.2023
16.
Radionica
16.09.2023
Radionica
16.09.2023
Ciklus radionica
17.08.2023 do 30.09.2023
19.
20.
21.
Ciklus radionica
17.08.2023 do 30.09.2023
Ciklus radionica
21.09.2023 do 21.10.2023
22.
Ciklus radionica
17.08.2023 do 30.09.2023
Ciklus radionica
21.09.2023 do 21.10.2023
Radionica
22.09.2023
23.
Ciklus radionica
17.08.2023 do 30.09.2023
Ciklus radionica
21.09.2023 do 21.10.2023
Radionica
23.09.2023
Radionica
23.09.2023
25.
Ciklus radionica
17.08.2023 do 30.09.2023
Ciklus radionica
21.09.2023 do 21.10.2023
Radionica
25.09.2023
26.
Ciklus radionica
17.08.2023 do 30.09.2023
Ciklus radionica
21.09.2023 do 21.10.2023
Radionica
26.09.2023
29.
Ciklus radionica
17.08.2023 do 30.09.2023
Ciklus radionica
21.09.2023 do 21.10.2023
Radionica
29.09.2023
Poklon bon

Radionice

Gurmanska vege kuhinja
21.04.2022

VAŽNO: Molimo Vas obavezno pročitajte napomene u vezi sudjelovanja OVDJE.

 

Na  radionici učimo teorijski i praktično kako zamijeniti meso, mliječne proizvode i jaja u prehrani i kuhanju. Prolazimo pripremu racepata koje inače ne možemo zamisliti bez mliječnih proizvoda i jaja. Učimo sve što trebamo znati kada ove grupe namirnica izostavljamo iz prehrane - kako ih nadomjestiti nutritivno, kako ih nadomjestiti u jelima i receptima, koji su alternativni proizvodi ...

Učimo praviti vlastito mlijeko od žitarica i orašastih plodova koje će zasigurno biti ukusnije, kvalitetnije, prirodnije i jeftinije od onog kupovnog. Učimo kako napaviti tijesto za palačinke bez jaja te kako istu logiku zamjene jaja primjeniti za druge recepte s jajima. Učimo pohati različito povrće bez jaja i konačno, radimo zdrave i fine popečke! Dok kuhamo i družimo se, pitate što god vas zanima :)

 

Na radionici učimo:

  • kuharske tehnike i obradu namirnica biljnog podrijetla
  • kako zamijeniti namirnice životinjskog podrijetla
  • učinkovito planirati jelovnik, kupovinu i kuhanje
  • zanimljive recepte i kreativan pristup kuhanju
  • praktične savjete i trikove vege kuhanja

 

Pripremamo

Mlijeko od badema

Čokoladno konopljino mlijeko

Krepka juha od crvene leće s kokosovim mlijekom

Pulled gljive sa home made tortiljama

Rice bowl sa glaziranim teriyaki tofuom

Burgeri od crnog graha uz Coleslaw

Svi polaznici dobivaju tri dara: recepte, diplomu i dar

 

VAŽNO: Molimo Vas obavezno pročitajte napomene u vezi sudjelovanja OVDJE.

 

 Svi polaznici dobivaju dar: Diplomu i recepte!

 

Informacije

          Voditelji: Tatjana Švonja / It makes sushi

            Kada: 21.4.2022. / 18-20:30h

            Gdje: Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb

 

Cijena: Cijena za radionicu  je 350kn

Popust za dvije kupljene radionice ili dolazak u paru: 600kn

NAKON UPLATE, OBAVEZNO JE POSLATI POTVRDU I PRIJAVU NA info@kulturaprehrane.hr

Podaci za uplatu

Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN HR1023600001501932088
Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: NAZIV RADIONICE
Poziv na broj: (OIB uplatitelja)

 

Važne napomene

Termine popunjavamo po redoslijedu prijave.

Preporučamo da se prijavite i izvršite uplatu što prije kako bi osigurali svoje mjesto.

Za rezervaciju je potrebno poslati mail s potvrdom uplate na info@kulturaprehrane.hr

U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 3 dana prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan.

Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća ili se može iskoristiti za drugu radionicu.

 

Veselimo se druženju!

Mala škola VINA
25.09.2023
Mala škola PIVA
26.09.2023
Prošle radionice