Na edukaciji učimo raditi 10 recepata kroz koje prolazimo sve teme osnova slastičarstva koje su sadržane u Maloj školi slastičarstva.
TEME
Osnovni biskviti
Osnovne kreme
Osnovna prhka tijesta
Osnovna dizana tijesta
Zdravije slastice
Vučena tijesta
RECEPTI
- sacher biskvit
- joconde biskvit
- čokoladni ganache
- slastičarska krema
- voće (dekoracija, posluživanje)
- dizana (orehnjača/makovnjača)
- vučena (štrudla: jabuke)
- zdravi čokoladni mousse
- prhko tijesto za pitu i keksiće
- keksi s komadićima čokolade (osnovno tijesto za kekse)
- galetta od šljiva
Voditeljica: Tanja Pastuović Klaić / Darko Debić
Kada: 28.5.2022. / 10:00 -16:00h
Gdje: Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb
Cijena: Cijena za radionicu je 1150kn
Popust za kupljenu Cjelodnevnu školu slastica i kuhanja (paket) ili dolazak u paru na jednu od cjelodnevnih škola: 2000kn
NAKON UPLATE, OBAVEZNO JE POSLATI POTVRDU I PRIJAVU NA info@kulturaprehrane.hr
Podaci za uplatu
Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN HR1023600001501932088
Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: NAZIV RADIONICE
Poziv na broj: (OIB uplatitelja)
Važne napomene
Termine popunjavamo po redoslijedu prijave.
Preporučamo da se prijavite i izvršite uplatu što prije kako bi osigurali svoje mjesto.
Za rezervaciju je potrebno poslati mail s potvrdom uplate na info@kulturaprehrane.hr
U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 3 dana prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan.
Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća ili se može iskoristiti za drugu radionicu.
Veselimo se druženju!