Prosinac 2022.
01.12.
31.12.
Ciklus radionica
Svakodnevno
Ciklus radionica
Svakodnevno
2.
Ciklus radionica
02.12.2022 do 04.12.2022
3.
Ciklus radionica
02.12.2022 do 04.12.2022
4.
Ciklus radionica
02.12.2022 do 04.12.2022
5.
Radionica
05.12.2022
7.
Radionica
07.12.2022
15.
Radionica
15.12.2022
19.
Radionica
19.12.2022
20.
Radionica
20.12.2022
Poklon bon

Radionice

Subota je za BRUNCH!
15.10.2022

Subota ujutro najčešći je sinonim za druženje u gradu s najbližima, a postala je popularna za održavanje brunch-a (breakfast+lunch): kasnojutarnji obrok koji zamjenjuje doručak i ručak. Na ovoj radionici naučit ćete par poznatih brunch recepata koje ćete s lakoćom moći pripremati na okupljanju sa svojom obitelji ili prijateljima. P.S. brunch nije samo obrok u danu, brunch je stanje uma!

Pripremat će se 5 brzih i jednostavnih recepata, neizostavna mimosa, a bit će poslužena i kava jer kakva bi to inače subota ujutro bila. Recepti nisu komplicirani, a na ovoj radionici naučit ćete raditi domaću granolu, puno finiju i zdraviju od onih kupovnih, okusiti čari carskog drobljenca koji se posluživao austrijskim dvorovima, neizostavni avokado tost,  tehniku pripreme kajgane, poširanih jaja i hollandaise umaka te shakshuku koja vam može biti i zamjena za brzinski ručak ili večeru preko tjedna, a nutritivno je bogato i fino jelo.

 

Recepti:

  1. Domaća granola s grčkim jogurtom i voćem
  2. Kaiserschmarrn- carski drobljenac s kompotom od višanja
  3. Avokado tost sa kajganom i slaninom
  4. Eggs Florentine
  5. Shakshuka
  6. Mimosa

 

Broj mjesta je ograničen na 8 – rezerviraj svoje!

Svi polaznici dobivaju dar: Diplomu i recepte!

 

O voditlejici

 

Zovem se Lucija Zebić i stojim iza food blog profila Zebronomie. Moj životni put se još od malih nogu vrtio oko kuhanja, i premda sam po struci socijalna radnica, nekim čudom me doveo u Centar za kulturu prehrane, pa sam tako od polaznice radionice postala voditeljica i asistentica kulinarskih radionica.

Osim toga dosta sam naučila i tokom 8  godina sezonskog rada u različitim restoranima na obali, a moj gastronomski opus obogatila su i putovanja gdje sam isprobavala i prikupljala različite lokalne recepture.

CKP mi je pružio pregršt novog znanja i vještina, s obzirom da sam asistirala svojim kolegama kuharima na XY radionica, te od njih pokupila brojne savjete, i na tome sam vrlo zahvalna. Jako volim kuhati za svoje najbliže, pa često koristim priliku da zovem ljude doma kod sebe na druženje uz hranu, a nema mi ljepšeg osjećaja nego vidjeti prazne tanjure i zadovoljne izraze na njihovu licu.

Samnom u CKP-u možete naučiti razna jela u cjelodnevnoj školi kuhanja koju vodim, a osim toga držim i Meksičku radionicu  i teambuilding-e na kojima sami odabirete željenu kuhinju. Veselim se upoznavanju, druženju i kuhanju sa vama, a više o meni i mom radu pronađite ovdje.

 

Informacije

          Voditelji:  Lucija Zebić

            Kada:  15.10.2022. / 10:00 - 12:30h

            Gdje: Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb

 

Cijena: Cijena za radionicu  je 450HRK / 60 EUR*

Popust za dvije kupljene radionice ili dolazak u paru je 15%: 765 HRK / 102 EUR*

* Cijene su izračunate prema konverziji 7,5345 kuna za euro.

NAKON UPLATE, OBAVEZNO JE POSLATI POTVRDU I PRIJAVU NA info@kulturaprehrane.hr

Podaci za uplatu

Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN HR1023600001501932088
Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: NAZIV RADIONICE
Poziv na broj: (OIB uplatitelja)

 

Važne napomene

Termine popunjavamo po redoslijedu prijave.

Preporučamo da se prijavite i izvršite uplatu što prije kako bi osigurali svoje mjesto.

Za rezervaciju je potrebno poslati mail s potvrdom uplate na info@kulturaprehrane.hr

U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 3 dana prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan.

Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća ili se može iskoristiti za drugu radionicu.

Veselimo se druženju!

Prošle radionice

Projekti

© Biotechnicon poduzetnički centar d.o.o. 2022 - sva prava pridržana
  • Centar za kulturu prehrane
  • Nazorova 18
  • HR - 10 000 Zagreb
  • +385 91 481 4466