Radionice

Naše interaktivne radionice pravo su mjesto za vaše kulinarske podvige! Poput prave male škole učimo, kuhamo, pečemo i zatim – kušamo. Radionice vode kuhari, slastičari, poznati blogeri, nutricionisti i ostali suradnici.

Na radionicama se bavimo tradicionalnom i modernom kuhinjom, slasticama, zdravom hranom i nutricionizmom te pripremamo hranu sa sezonskim namirnicama. Svi polaznici sudjeluju na radionicama koje se održavaju u našoj potpuno opremljenoj kuhinji.

Nadolazeće radionice

Naučit ćemo raditi ramen poštujući njegova načela i osnovnih 5 elemenata.
Putujemo u Japan kroz priču, kuhanje i uživanje u hrani sa majstorima sushija!
Putujemo u Španjolsku s velikom ljubiteljicom španjolske kulture i kuhinje Anjom Bajt. 🙂
Tečaj je prikladan za početnike, ali i za napredne vinoljupce i vinoljupke.
Spajamo užitke stvaranja raznih vrsta 😊 Za dobrodošlicu, nazdravljamo s likerom domaće izrade i pokojom fritulom, da se opustimo i prionemo na red rada i red zabave.
Putujemo u Meksiko uz 6 slasnih recepata koje zajednički pripremamo i večeramo!
Naš najpopularniji tečaj, odgovara profesionalcima i zaljubljenicima u vino.
Kulinarska radionica posvećena modernoj interpretaciji dalmatinske kuhinje! Ova radionica će vas odvesti na putovanje kroz suvremene inovacije i tradicionalne okuse našeg prekrasnog mediteranskog područja.
Kulinarska radionica posvećena modernoj interpretaciji dalmatinske kuhinje! Ova radionica će vas odvesti na putovanje kroz suvremene inovacije i tradicionalne okuse našeg prekrasnog mediteranskog područja.
Putujemo u Meksiko uz 6 slasnih recepata koje zajednički pripremamo i večeramo!
Na edukaciji učimo raditi 10 recepata kroz koje prolazimo sve teme osnova slastičarstva koje su sadržane u Maloj školi slastičarstva.
Otkrijte tajne kulinarskog umijeća na našoj Cjelodnevnoj Školi kuhanja, gdje vas čeka jedinstveno iskustvo učenja i zabave.
Naučit ćemo raditi ramen poštujući njegova načela i osnovnih 5 elemenata.
Nakon predivnih radionica malezijske i šrilankanske kuhinje, Darko nam je pripremio novu putopisnu radionicu - Koreja. 🙂
Tečaj je prikladan za početnike, ali i za napredne vinoljupce i vinoljupke.
Tradicija je nešto na čemu smo svi odrasli i nešto što se treba njegovati i zadržati tu gdje je.
Naučit ćemo raditi gyoze i bao zajedno s njihovim punjenjima.
Putujemo u Japan kroz priču, kuhanje i uživanje u hrani sa majstorima sushija!
Radionica daje uvod u temu piva, stilove i okuse kroz jednostavnu i interaktivnu komunikaciju.
Putujemo u Španjolsku s velikom ljubiteljicom španjolske kulture i kuhinje Anjom Bajt. 🙂
Naučit ćemo raditi ramen poštujući njegova načela i osnovnih 5 elemenata.
Na radionici ovladavamo ovom drevnom vještinom izrade domaće tjestenine.

Prošle radionice

2024 © Biotehnicon poduzetnički centar d.o.o. Sva prava pridržana.