Kuhanje te privlači, ali nikako da kreneš? Želiš usavršiti svoje kulinarske vještine? Želiš zadiviti dragu osobu večerom ? Napraviti vlastitu tjesteninu i kruh ove zime?
Mala škola kuhanja je upravo za tebe! Na radionici pripremamo:
Riba i plodovi mora
- Upoznavanje s vrstama ribe i podjela na bijelu i plavu
- Pripremanje i filetiranje skuše
- Pripremanje filetirane skuše u tavi i u pećnici u škartocu
- Pripremanje blanširanog povrća i quinoe za prilog
- Pripremanje rižota od liganja i osnove čišćenja lignji
Polaznici radionica dobivaju 2 dara: diplomu & recepte!
Informacije
Voditelji: Anja Bajt
Kada: 11.1.2023. / 18-20:30h
Gdje: Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb
Cijena: Cijena za radionicu je 450HRK / 60 EUR*
Popust za dvije kupljene radionice ili dolazak u paru je 15%: 765 HRK / 102 EUR*
* Cijene su izračunate prema konverziji 7,5345 kuna za euro.
NAKON UPLATE, OBAVEZNO JE POSLATI POTVRDU I PRIJAVU NA info@kulturaprehrane.hr
Podaci za uplatu
Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN HR1023600001501932088
Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: NAZIV RADIONICE
Poziv na broj: (OIB uplatitelja)
Važne napomene
Termine popunjavamo po redoslijedu prijave.
Preporučamo da se prijavite i izvršite uplatu što prije kako bi osigurali svoje mjesto.
Za rezervaciju je potrebno poslati mail s potvrdom uplate na info@kulturaprehrane.hr
U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 3 dana prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan.
Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća ili se može iskoristiti za drugu radionicu.
Veselimo se druženju!